26 Nisan 2024 Cuma

PUAN FARKINI KAPATACAĞIZ

PUAN FARKINI KAPATACAĞIZ

Spor

Kuşadasıspor karşısında  özellikle 2. yarıda ortaya konulan futboldan dolayı futbolcularını kutlayan Şimşek, “Bu maçın değerini anlayabilmemiz için Aydın’dan iyi bir sonuçla dönmemiz gerekiyor” dedi.

 Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor’da Kuşadasıspor maçında galip gelmenin sevinci yaşanıyor.

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Kuşadasıspor galibiyetini değerlendirdi.

Şimşek, “Kuşadasıspor karşısında akıllı oyun, topun arkasında kalan, topla daha çok oynayan bir Davrazspor vardı.  Oyunun genel bölümde kopmalar oldu. Bunlar normal. Önceden gelen alışkanlıklar var. Bu alışkanlıkların yerine kendi oyun sistemimizi yerleştireceğiz. Dikkat ettiysek maçta kart gören oyuncumuz oldu. Kontrasyon olan bizim istediklerimizi sahaya yansıtan bir oyuncu grubu vardı.

İlk yarı istediklerimizi yapmaya çalıştık. Direkten dönen topumuz vardı. O top gol olsa maç ilk yarıdan kopabilirdi.

2. yarıya farklı bir oyun sergiledik. Golü bulduk. 3-0’lık skor iyi bir netice. Moral ve motivasyon açısından. Üst taraftaki rakiplerimiz puan kaybetti.  Bu puan farkını kapatacağız.

Dün futbolcularımız inandılar, başardılar.  Bu maçın değerini anlayabilmemiz için Aydın’dan iyi bir sonuçla dönmemiz gerekiyor.  Sakat ve cezalılarımız var. 1-2 hafta içerisinde  eksikliklerimiz de takıma katılınca çok daha iyi bir Davrazspor izleteceğiz” dedi.

Şimşek, Aydınspor maçının bir hayli zorlu olacağını ve iyi bir ekiple karşılaşacaklarını sözlerine ekledi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet gembay

31 Ekim 2018 Çarşamba 17:21

fenerbahçe örneği ibretlik. Küme düşmeye oynuyorlar. Muhtemelen de düşecekler. Biz onların hatasını yapmayalım. Dikkatli olalım,bizim düşecek ligimiz de yok. Liselerarası turnuvaya mı gidecek, yok işte.

Yılmaz

31 Ekim 2018 Çarşamba 10:05

Bu takım anca kümede kalır şampiyon olamaz. Bebbe diye forvet almışsınız bedava diye sahada duracak hali yok stoperi forvete koy bebbeden daha iyi oynar golünüde atar. Kandırıp ümit vermeyin insanlara

ıspartalı

30 Ekim 2018 Salı 23:51

aydına deplasman organizasyonu olacakmı

mehmet gembay

30 Ekim 2018 Salı 17:38

Önceden dedik sanayici, ensaf, memur, işçi, öğrenci elele vermeli. Düşündüm de, zati amatör kümedesiniz. daha aşağısı var mı? yok. kaybedecek birşey yok. saldırın, mücadele edin. Eski şaşalı günlere dönelik.

32 sevdalısı

30 Ekim 2018 Salı 15:56

HADİ İNŞALLAH GÜLDÜRÜN YÜZÜMÜZÜ ..

Mustafa

30 Ekim 2018 Salı 15:24

Hakan Hocam size güvenimiz tam. Ancak kendimizi de kandırmayalım rakip zayıf olduğu için kazandık. Umut veren oyun oynamadık. Biz seri galibiyetler alırsak fark kapanır ancak takımda hiç umut yok. Bitirici forvetimiz yok maalesef zenci forvetin oyuna hiç katkısı yok. Ama arkandayız Hocam başarılar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR