19 Nisan 2024 Cuma

PRİNCE TAGOE DAVRAZSPOR’DA

PRİNCE TAGOE DAVRAZSPOR’DA

Spor

Isparta Davrazspor yeni sezonun son bombasını patlattı. Dünyaca ünlü Ganalı Prince Tagoe’yu transfer edildi.  Yıldız futbolcu Isparta’ya geldi ve sağlık kontrolünden geçirildi. Pembe-yeşilliler, Bundesliga, Dünya Kupası ve Türkiye Süper Lig takımlarından Bursaspor’da formaya giyen Prince Tagoe’yi Isparta’ya getirdi.

Dünya kupası yarı finalinde forma giyen futbolcuyla sözleşme imzalandı. İmza törenine Kulüp Başkanı Ali Bolat ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, yaklaşık 2 haftadır transfer için mücadele verildikleri Prince Tagoe’yu Isparta Davrazspor renklerine bağlamaya az kaldığını söyledi. Bolat; “Kimsenin şüphesi olmasın. O sene bu sene olacak. Bu sene kenetlenip şehir olarak profesyonel lige adımızı yazdırmak istiyoruz” dedi.

Ganalı futbolcu, milli takım formasını da 28 defa giydiği ve 7 kez ağları havalandırdığı öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sanayi esnafı

18 Ağustos 2018 Cumartesi 19:40

başkanım Ispartamızın ender yeteneklerinden olan, 2.ligde şampiyonluk yaşamış, Önceki sezonu Keçirborlusporu tek başına şampiyon yapmış olan ÖMER ALTINAY'ı almanız gerekir. Böyle bir orta saha bir daha Ispartamıza gelmez.

Öz Hakiki Isparta İdman Yurdu

18 Ağustos 2018 Cumartesi 01:25

Hani yerli ve milli felsefesi? *Bizim çocuklarımız Almanya’da yıldız futbolcu olurken Isparta’da neden futbolcu olamıyor ya da tercih edilmiyor ?*Amatör ligde gerek varmı yabancıya?*Amatör ve yerel ruhla değilde parayla elde edilen başarıya Ispartalı olarak nasıl sevinelim?*Eğer böylesi mantıklıysa 3 senede harcanan parayla 3. Lig klübü satın alıp ismini Ispartaspor yapabilirdik*Yanlış düşünüyor olabilirim, atladığım bir nokta olabilir ama bence bunu tartışmalıyız,

Hammel

17 Ağustos 2018 Cuma 22:30

Değirmenin suyu nereden geliyor merak ediyorum

Burdur

17 Ağustos 2018 Cuma 19:49

Bu sezon da bütün maçlara Burdur'dan geleceğim. Şampiyon Isparta Davrazspor. Hazırlık maçlarını izledim çok yetenekli tüm futbolcular. Yolunuz açık olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR