19 Mart 2024 Salı

PES ARTIK BU KADAR DA OLMAZ

PES ARTIK BU KADAR DA OLMAZ

Spor

AKŞEHİR TARAFTARINDAN ÇİRKİN TEZAHÜRAT

Isparta Davrazspor’un 3-1 kazandığı Akşehir deplasmanında Konya temsilcisinin taraftarı 90 dakika boyunca küfürlü tezahürat yaptı. Sahaya pet şişe ve sert cisimler atan Akşehir taraftarları, Vali Günaydın’a, Teknik Direktör Hasan Şengün ve oyuncularımıza maç boyunca küfür ettiler.

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, sezonun en zor deplasman maçını oynadı. Akşehirspor’la deplasmanda karşılaşan pembe-yeşilliler, rakibini 3-1 yenerek altın değerinde 3 puan kazandı.

 

TARAFTAR OLAYLARI MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ

Rakibi karşısında 5-6 net gol pozisyonundan dayararlanamayan Isparta Davrazspor, oynadığı futbolla da göz doldurdu.Karşılaşmada maçtan daha çok saha içinde ve dışında yaşanan olaylar damgavurdu. Taraftarlar, maç öncesinde pembe-yeşillilerin kaldığı otele gidereksürekli tehditlerde bulundular.

 

90 DAKİKA KÜFÜR ETTİLER

Isparta Davrazspor’un 3-1 kazandığı Akşehir deplasmanında Konya temsilcisinin taraftarı 90 dakika boyunca küfürlü tezahürat yaptı. Sahaya pet şişe ve sert cisimler atan Akşehir taraftarları, Vali Şehmus Günaydın’a,Teknik Direktör Hasan Şengün ve oyuncularımıza maç boyunca küfür ve hakaret ettiler.

 

1 KEZ ANONS YAPTIRMADI

Dobi Hasan, Akşehir taraftarı tarafından atılan sert cisim ve pet şişelere aldırış etmeden maç boyunca sürekli oyuncularına taktik verdi.Maçın hakeminin karşılaşma boyunca bir kez dahi anons yaptırmaması tepkilere neden oldu. Ayrıca karşılaşmanın hakemi Isparta Davrazsporlu oyunculara karşı yapılan sert müdahalelerde kart dahi kullanmaktan çekindi. Karşılaşmanın gözlemcisinin yaşanan olaylarla ilgili rapor tutup tutmayacağı ise merak konusu.

ISPARTA TARAFTARINA MAYTAP VE PET ŞİŞE ATTILAR

Ayrıca Isparta Davrazspor’u desteklemek için bir otobüs tutan ve kendi imkanlarıyla Akşehir’e gelen taraftarlara da Akşehir tarafı sert cisim ve patlayıcı madde attı. Akşehir emniyeti, güvenlik nedeniyle Isparta taraftarını konuk tribünden alıp karşı taraftaki çamurlu çimlere gönderdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bucaklee

21 Şubat 2017 Salı 14:19

Tarafsizz haberciler yerim sizi eğirdir oguzhan macinda ispartadan taaa egirdire gittiniz irda bucak seyircisine yaptığınız reva miydi yoksa kalemleriniz mi yazmiyordu yazik cok yazik habercilik anlayisiniza pompa 32

32 Gençlik

03 Mart 2017 Cuma 00:15

LAN AŞK-I KAÇAKLI bucakda yapılanların ardından ISPARTA'YA GÜLE OYNAYA GİREBİLCEĞİNİZİ Mİ SANIYORSUNUZ DAHA BUNUN 1 DEPLASMANI DAHA VAR TEKRAR GELECEKSİNİZ BABA OCAĞINA SİZ KLAVYE ARKASINDAN HAVLAYAMAYA DEVAM EDİN ATATÜRK STADYUMUNDA GÖRÜŞMEK ÜZERE AŞK-I KAÇAKLAR

kerim fıray

23 Şubat 2017 Perşembe 09:30

ıspartadakileri yazacaklar merak etmeyin, gelebilirseniz eger.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR