26 Nisan 2024 Cuma

ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ İL ÖZEL İDAREDEN TAM DESTEK

ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ İL ÖZEL İDAREDEN TAM DESTEK

Spor

Isparta Valiliği İl Özel İdaresi Bütçesiyle güller diyarındaki tüm amatör kulüplere malzeme dağıtımı devam ediyor. Yelken ve okçulara da malzemeleri verildi.

iL Özel İdare, her alanda olduğu gibi spor alanında daIsparta’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine destek vermeye devamediyor. Bu kapsamda güller diyarında 48 ayrı branşta faaliyet gösteren 93 sporkulübüne malzeme yardımı geçtiğimiz günlerde yapılmıştı.

200 bin TL değerindeki yaklaşık 3500 parça malzeme İl GenelMeclisi toplantı salonunda düzenlenen törenle Amatör Spor Kulüp sporcularına,TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili SayınSüreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydın, tarafından antrenörler eşliğinde teslim edilmişti.

Bugün ise projenin devamı olan 2 takım yelken optimist direkseti, yelken optimist tekne içi donanımı, yelken ve yelken kıyafetleri İl Özelİdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl MüdürüMurat Gevrek tarafından antrenörleri eşliğinde minik sporculara dağıtıldı.Ayrıca ziyarete katılan Bölgespor Okçuluk takımına 2 adet okçuluk samanhedefleri proje kapsamında takıma teslim edildi

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu yaptığı açıklamada, “İlimizde faaliyet gösteren her sporcumuza destek vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Gençlerimiz çocuklarımız daima bizim geleceğimiz. Sayın Valimiz Şehmus Günaydın ve Sayın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AKParti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in destekleriyle İl Özel İdaresi olarak  Isparta'mızdaki tüm sporcumuza destek olamaya devam edeceğiz” dedi.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR