24 Nisan 2024 Çarşamba

Olaylı Derbi Darıören Gençlikspor’un

Olaylı Derbi Darıören Gençlikspor’un

Spor

Yeşil-beyazlılar, Yalvaçspor’u 85. dakikada Oğuz’un attığı golle 1-0 devirerek zirve yarışında çok önemli bir avantaj yakaladı.Karşılaşmanın bayan hakemi 2 kırmızı kart ve çok sayıda sarı kartını kullanmakzorunda kaldı.

 

Maç sonunda ise Emniyet güçleri ile Darıören Gençliksporlu taraftarlar arasında arbede yaşandı. 2 taraftarın kimlik testi için polis aracına alınmasıyla Darıören Gençliksporlular, emniyet güçleriyle münakaşaya girdi. Daha sonra 2 taraftar salındıktan sonra grup dağıtıldı. Isparta 1.Amatör Futbol Ligi’nde 10. hafta karşılaşmasında Darıören Gençlikspor,Yalvaçspor’u 1-0 mağlup ederek zirve yarışında önemli bir avantaj sağladı.Milli Egemenlik Sahası’nda oynanan maçı Aslı Köse Güllüdere, Erdoğan Çağlar Erkuş ve Yunus Uzal isimli hakemler yönetti. Karşılaşmaya her iki takımın dataraftarı yoğun ilgi gösterdi.

 

KEMİK SESLERİ DUYULDU

Karşılaşmanın öneminin büyük olması nedeniyle müsabakada bolbol kemik sesleri duyuldu. Maçın bayan hakemi Aslı Köse Güllüdere, özellikle 2.yarıda kartlarını kullanmak zorunda kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesiçıkmazken, her iki takımda pozisyon bulmakta zorlandı.

 

KIRMIZI KARTLAR SON DAKİKALARDA ÇIKTI 

Karşılaşmanın 2. yarısı ise kora kor bir mücadeleye sahne oldu. Oldukça sert geçen maçta her iki takımın oyuncuları maçın hakemlerine tepki gösterdiler. Müsabakanın 85. dakikasında Darıören Gençlikspor Oğuz’un golüyle 1-0 öne geçti. Maçın 87. dakikasında Darıören Gençliksporlu Ahmet Demiralay, rakiple girdiği diyalog neticesinde kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçın 90. dakikasında ise Yalvaçsporlu Yasin Yıldız’da rakibine yaptığa müdahale sonrasında oyundan ihraç edildi. Bu kartın ardından saha yine karıştı. Hakem kısa bir süre sonrada maçı bitirdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından Yalvaçsporlu Tolga, Yasin ve Emrah hakemlere tepki gösterdiler. Ancakolaya emniyet güçleri müdahale ederek olayları yatıştırdı.

 

MAÇ SONUNDA ARBEDE YAŞANDI

Ancak maçın ilk yarısında Darıören Gençliksporlu taraftarlarla münakaşaya giren Yalvaçsporlu Mehmet Canavar, tribünlere giderek sözlü söylemde bulununca ortalık yine karıştı. Bu kez Darıören Gençliksporlu taraftarlar, sahaya girmek istedi. Ancak emniyet güçlerinin izin vermemesinedeniyle arbede yaşandı. Maç sonunda ise Emniyet güçleri ile Darıören Gençliksporlu taraftarlar arasında arbede yaşandı. 2 taraftarın kimlik testi için polis aracına alınmasıyla Darıören Gençliksporlular, emniyet güçleriyle münakaşaya girdi. Daha sonra 2 taraftar salındıktan sonra grup dağıtıldı.Darıören Gençliksporlular, bir polisin kendilerine hakaret ettiğini ilerisürdüler. Bu arada bir polis memurunun da çenesinden yararlandığı da gözlendi.Darıören Gençlikspor aldığı bu galibiyetle puanını 26’ya çıkartarak,Yalvaçspor’la aynı puana sahip oldu

AKdeniz Gazetesi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

forza keçi

05 Ocak 2016 Salı 20:02

öncelikle bi amatör futbol sever olarak bu darıören sporun oyuncularının çok şımardığını ve bu şımarıklığının taraftarlarınada yansıdığını izlemledim.bu kadar kısa sürede kurulan bi kulupte bu şımarıklık neyin nesi ?

vatandaş

27 Aralık 2015 Pazar 01:11

maçtaki kavgaları küfürleri boş verin yalvaç antrenman yaparken gelin beş dakika uzaktan dinleyin birbirlerine bile saygısı olmayan bu adamların ne kadar terbiyesiz ve ağızları bozuk olduğunu göreceksiniz her gün o statda o kadar ışık yanıyor zannedersin 1 ligde oynuyorlar yazık değilmi oranın elektrik faturasını kim ödüyor sahi stadın etrafındaki evlerden duyulan küfürleri hiç saymıyorum bile

Casus

22 Aralık 2015 Salı 21:55

Sen disarda pespembe goruyorsun 53 yasindaki bey amca ilk once sen genc futbolculqrini kufur etmemeyi ogret sonra konus ewet yalvaçdan cektiniz herseyi dogru ama siz bi gelin yalvaca daha neler olucak neler sizin başlattigini bu terbiyesizligi git baskaniniza sorun yalvac gönen sporla oynarken gelipde darioren taraftari olarak sovmesieydiniz bunlarin hicbiri yasanmazdi bey amca si baslattiniz siz devam ettirsiniz buraya geldiklerinde titreyen ellerini dillerini kufur ettikleri koparip yollicaz

s.yıl

23 Aralık 2015 Çarşamba 09:20

küfür, inkardır. küfreden gerçekten zaten cezasını çekecek.Küfür ve küfürleşme neyi çözmüş ki.Bizim taraftar sizin taraftar da olsa bir şekilde küfrün önüne geçmeliyiz.mücadele küfürle değil sahada mücadele ile olsun.Ben küfreden herkesi kınıyor lanetliyorum.Şiddeti sürdürmemek için çaba sarfedelim.

süleyman yıldız

22 Aralık 2015 Salı 10:28

Isparta Dariören köylüyüm. Genç sayılmayız 53 yaşındayım. Bir iki maç hariç bütün maçlara katıldım. Gençlerimize sahip çıkalım dedik. Maçlarda seyircilerimize hep itidali tavsiye ettik. Sporun sevgi, kardeşlik olduğundan bahsettik. Bütün kulüplerle maçlarımız kardeşlik havası içinde geçti. Karşı takımları da alkışladık.geçen yıl şampiyon olduk.Ne çektiysek yalvaç ve seyircisinden çektik.Gençlerimizi çileden çıkardılar.

DUMRUL

22 Aralık 2015 Salı 14:44

yorumu yazan arkadaşa soruyorum yalvaç ve seyircisinden çektik derken ne yaptı yalvaçlı çirkeflik yapan kim futbolcuya küfreden saldrmaya kalkan Yalvaçlımı darımı yalakalık yapmayın insan olun

DUMRUL

22 Aralık 2015 Salı 10:14

ısparatadaki maç sıkıntılı geçmiş bunun ikinci maçı zannedersem yalvaçta değilmi

süleyman yıldız

22 Aralık 2015 Salı 16:50

Bizim takım daha geçen sene kuruldu.Bu yıl ikinci yılı Oysa Yalvaç Spor senelerin takımı.tecrübeli ama geçen seneki son maçta Yalvaçta futbolda yaşanmaması gereken şeyleri yaşadık.Bunu herkese yaşattınız.Bu yüzden seyirci deplasman yasağı aldınız.Şimdi belki yalvaçta maç oynamama cezası alabilirsiniz.Sizde Yalvaç'a sahip çıkın.

süleyman yıldız

21 Aralık 2015 Pazartesi 19:24

DARIÖREN GENÇLİK SPOR İLE YALVAÇ SPOR KARŞILAŞMASI BİR DERBİ MAÇIDIR.BU MAÇI KAZANAN TAKIMIMIZI KUTLUYORUM

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR