19 Mart 2024 Salı

MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

Spor

BÖLGESEL Amatör Lig 7'nci Grup maçında Isparta Davraz Spor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor ile karşı karşıya geldi. FIFA kokartlı hakem Meliz Özçiğdemin’in yönettiği maçta Isparta Davraz Spor 10 kişi ile 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak gruptaki ikinci sıradaki yerini korudu.

Isparta Davraz Spor ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor ile Isparta Atatürk Stadı'nda karşılaştı. Maçı Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Isparta Davrazspor Kulübü Başkanı Bülent Sarıgül ve yaklaşık 8 bin dolayında taraftar izledi.

Meliz Özçiğdem, Belgin Kumru ve Mert Uçar üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın 6. dakikasında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor, Yusuf Güngördü’nün frikikten attığı gol ile 1-0 öne geçti. Dakika 24’de ise Isparta Davrazsporlu futbolcu Hüsnü Zeybekoğlu direk kırmızı kart gördü. 32. dakikada Berkant Ekim ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor farkı 2’ye çıkardı. 44’ncü dakikada Isparta Davraz spor Mehmet Çağrı Alpaslan’ın attığı golledurumu 2-1 yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla sona erdi.

FIFA kokartlı Hakem Meliz Özçiğedim’in ilk yarıda verdiği kararlara Isparta Davraz Spor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara tepki gösterdi. Özçiğdem’in verdiği sarı kartları sinirlenen Teknik Direktör Hasan Basri Kara,sinirlenince bir süre hakem ile tartıştı. Öte yandan ilk yarıda kırmızı kart gören Hüsnü Zeybekoğlu ise devre arasına gazetecilere yaptığı açıklamada profesyonel futbol hayatımda ilk kez kırmızı kart gördüm. Ben küfür ettiğim gerekçesiyle oyundan atıldım, fakat küfür etmedim” diyerek kendini savundu.

İKİNCİ YARIDA MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

İkinci yarıda ise 10 kişi karşılaşmaya devam eden Isparta Davraz Spor, 57. dakikada köşe vuruşunun ardından Murat’ın kafa vuruşula top ağlarla buluştu. 2-2. Golün çizgiyi geçtiğini belirten hakem gol kararını verirken Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sporlu futbolcular uzun süre itiraz etti. Dakika 78’de ise Lütfü’nün golüyle Isparta Davrazspor 3-2 öne geçti.

Karşılaşma bu skor ile sona erdi.

TARAFTARLARDAN HAKEME TEPKİ

Öte yandan FIFA kokartlı Hakem Meliz Özçiğedim’in karşılaşmada verdiği sarı kartlar ve kırmızı kart çok tartışıldı. Isparta Davrazspor teknik heyeti tarafından tepki çeken kararlara imza atan Özçiğdem taraftarlar tarafından da sık sık protesto edildi. Hakemin kararına tepki gösteren taraftarlar; “Hakem Şaşırma, Sabrımızı Taşırma”, “Futbolun Katili Türk Hakemleri”, “Şampiyon Olmamız Engellenemez” sloganları attı.  














YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet

24 Ocak 2017 Salı 09:23

sofu kalede güven vermiyor hatalı çıkışları var,,,,,

Taraftar

23 Ocak 2017 Pazartesi 13:36

Sofu kalede güven vermiyor. Başka kalecimiz yok mu da Sofu oynuyo.

Omar

23 Ocak 2017 Pazartesi 08:34

Kaç yıldır takip ederim Isparta Spor (Davraz) böyle güzel oyun görmedim hakeme rağmen hem 10 kişi bu Kor'a Kar dayanmaz helal olsun çocuklar

Ispartalı

22 Ocak 2017 Pazar 18:29

Tek kelimeyle rezil bir Maç yönetti 30 metreden Maç yönetilmez bugün hakemle Akraba olduk kısaca

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR