19 Nisan 2024 Cuma

MÜTHİŞ BİR DÖNÜŞ OLDU

MÜTHİŞ BİR DÖNÜŞ OLDU

Spor

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, lider Kepez Belediyespor karşısında ortaya koydukları futboldan dolayı futbolcularını kutladı.

Şimşek, “Öncelikle Kepez Belediyespor maçında Isparta Güvercinsever ve Gazeteciler Cemiyetine teşekkür ediyorum” dedi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor’da lider Kepez Belediyespor’u 2-1 mağlup etmenin sevinci yaşanıyor.

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Kepez zaferini değerlendirdi. Şimşek, “Öncelikle Kepez Belediyespor maçında Isparta Güvercinsever ve Gazeteciler Cemiyetine teşekkür ediyorum. Farklı bir ambiyans oldu.

Ayrıca bizleri 90 dakika boyunca destekleyen taraftarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.

Çok güzel bir atmosfer vardı. Yenilmeyen bir takım, lidere karşı oynadık. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Oyuncuların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Artık daha fazla bütünleşmek istiyoruz. Her şey çok güzel. Herkes inandı. 5 haftada 5 puan toplayıp liderle 10 puan fark açan birtakım 5 haftadır galip geliyor. 11 gol atıyor ve 1 puana indiriyor.

Takım da bir rekabet ortamı oluşmaya başladı. Takımın dışındakiler bile takıma girebilmek için mücadele ediyorlar. Hakkaniyet içerisinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Müthiş bir dönüş oldu diye düşünüyorum. Başkanın dediği gibi hayal değil, hedef oldu. İnşallah kalan 3 maçta da böyle ilerleriz. İnşallah puan kayıpları yaşamayız” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet

27 Kasım 2018 Salı 17:07

Takviye şart yoksa şampiyonluk hayal olur,,,,

Savlı Oduncu

27 Kasım 2018 Salı 16:36

Bu Kulübe emeği geçenlerden Allah razı olsun.Bu kulübü çıkar çevrelerinin oyuncağı olmaktan kurtaranlardan Allah razı olsun.uyuşturucunun bu kadar yaygınlaştığı gençliğin elden çıktığı bir ortamda sizlerin başarılarını gıpta ile izliyoruz ve her zaman destekliyoruz.Maçlarda bu kardeşlerimizede özel bir bölüm değil ama taraftarın arasında maçlarını izleyebilecekleri imkan verilmesini ve topluma kazandırılmaları ile ilgili yardımlarınızı bekliyoruz.

Lost

27 Kasım 2018 Salı 15:46

İnşallah şampiyon oluruz. Klübe maddi ve manevi desteğin kimse esirgememesi gerekiyor.işi sıkı tutarsak bu iş olucak gibi Allah'ın izniyle

gülkent

27 Kasım 2018 Salı 13:26

devre arası 3 yeni takviyeyle kesin şampiyonuz..

Fanatik Isparta’lı

27 Kasım 2018 Salı 13:00

Devre arası yapılacak sağlam 3 4 transferle şampiyonluk hayal değil Allah’ın izniyle

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR