19 Nisan 2024 Cuma

MİLLİ BOKSÖRÜMÜZ AVRUPA OYUNLARINDA ...

49 ülkeden 6 bini aşkın sporcunun katılacağı 1. Avrupa Oyunları'nda heyecan başlıyor. Oyunlarda Türkiye’yi 20 branşta 110 erkek ve 80 kadın olmak üzere toplam 190 sporcu temsil edecek.

Spor

Isparta'nın milli gururu Sema Çalışkan'da ülkemizi temsil edecek sporcular  arasında yer alıyor. Sema ülkemizi 75 kg'da temsil edecek ve gururlandıracak.

Birbirinden zorlu rakiplerin olduğu turnuvada Sema Çalışkan" Öncelikle şehrimi ve ülkemi böyle büyük bir organizasyonda temsilettiğim için çok mutluyum. Çok şükür ki böyle bir haklı gururu yaşıyorum. Buturnuvada Türk bayrağını dalgalandırarak ülkeme geri dönmek istiyorum.Türkhalkından dualarını esirgememelerini istiyorum. Her şey bayrak için. Her zaman yanımızda olan Türkiye Boks Federasyon Başkanı sayın Eyüp Gözgeç beye ve her daim arkamda olan kulüp başkanım ve iyaş yönetim kurulu başkanı sayın Bahattin Şenol beye, Gençlik spor il müdürüm sayın Murat Gevrek beye Halk eğitim müdürümüz sayın İhsan Arıcı ve Abdullah Taner Türkcan beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Birlikte nice basarılar yakalayacağımızdan eminim." dedi. Sporcumuza Avrupa oyunların da başarılar dileriz...

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR