25 Nisan 2024 Perşembe

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR'DAN ISPARTA DAVRAZSPOR'A TAM DESTEK

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR'DAN ISPARTA DAVRAZSPOR'A TAM DESTEK

Spor

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, Davrazspor-Bucak Belediye Oğuzhanspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Davrazspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Davrazspor yönetimini ziyaret eden Milletvekili Cesur, bu takım hepimizin, sahip çıkmalıyız mesajı vedi.  

Milletvekili Cesur, Ispartaspor’u yüceltmek, Ispartalıyım diyen Isparta sevdasına tutulmuş olan herkesin ortak görevidir dedi. Cesur açıklamasının devamında ise; “Ben Isparta Milletvekili olarak kendime görev ediniyorum. Hem de rahmetlu 9’ncu Cumhurbaşkanımızın Süleyman Demirel’den bana kalan bir miras olarak göruyorum. Davrazspor için ilk işimiz önce bal liginden şampiyon olarak çıkmasını sağlamak. Daha sonra da profesyonel liglerde mücadele edecek olan takımımızla birlikte yürümektir. Bunun için taraftar olarak bize düşen görevimizi sonuna kadar yerine getireceğiz. Hem de kendi çevremize, eşimiz, dostumuza maddi ve manevi olarak bu takıma yardımcı olmaları için çalışacağız. Isparta Davraspor, gururumuzdur. Göz bebeğimizdir. Hak ettiği yerde olması bizi gururlandıracaktır.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet

14 Ekim 2018 Pazar 15:30

gudubet şirret oy veren elimi öpeyim git kendi partinin grubunu kur mecliste

32 gençlik taraftarı

14 Ekim 2018 Pazar 09:32

Demirelin adını kullanarak seçildin.100 bin lira yardım etde herkes görsün demireli nekadar sevdiğini, bedavadan vekil oldun. para desdegini bekliyoruz evet hadi reklamı geç.

Saruhan

13 Ekim 2018 Cumartesi 17:48

Hanımefendinin Demirel'siz tek beyanatı yok. Bunun adı yad etmek değil. dini siyasete malzeme edip insanları kandırmayı seçenler gibi bu hanım da Ispartalıların Demirel sevgisini istismar etmeye çalışıyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR