29 Mart 2024 Cuma

Merkez Gençlik Spor'un Başkanı Şevket Karahan oldu

Şehrimizin en köklü futbol kulüplerinden olan Merkez Gençlik Spor'un yeni Başkanı, Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan oldu.

Spor

Isparta 1. Amatör Küme ekiplerinden Merkez Gençlikspor’un Olağan Genel Kongresi önceki gün akşam Elit Gençlikspor Kafesi’nde gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Mehmet Altıntürk, sağlık sorunlarından dolayı görevini bırakmak istemesi üzerine kongrede Başkanlığı IGC Başkanı ve Haber Gazetesi sahibi Şevket Karahan seçildi.

Kongrede Divan Başkanlığına Raşit Gülören, katipliklerine ise Atilla Konur ve Ayfer Önder getirildi. Saygı duruşunun yapılmasının ardından gündem maddeleri tek tek okunarak onaylandı. Kulübün Başkanlığa Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan getirilirken yönetiminde Mehmet İpekçi, Raşit Gülören, Nail Öncü, Hakan Çelebiloğlu, Ali Ulvi Kayacan,  Mümin Polat ve Fatih Bozbaş getirildi.

Ispartaspor, Esnafspor gibi takımlarda uzun yıllar yöneticilik yaptıktan, İbrahim Aktuna’dan aldığı bayrağı yıllardır tepeye çıkarmak için yoğun çaba sarf eden Merkez Gençlikspor’un eski başkanı Mehmet Altıntürk’e onursal başkanlık unvanı verildi. Altıntürk’e ayrıca spora olan katkılarından dolayı Beden Eğitim Öğretmenleri tarafından plaket verildi. 

 
 
 
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR