24 Nisan 2024 Çarşamba

LUNGELO VE KORAY KILAVUZ ISPARTA DAVRAZSPOR’DA

LUNGELO VE KORAY KILAVUZ ISPARTA DAVRAZSPOR’DA

Spor

Yönetim iç transferde geçen sezon taraftarın gönlünde taht kuran Güney Afrikalı Lungelo Mtshali’yi ve Koray Kılavuz’la sözleşme imzaladı.İmza törenine yoğun katılım oldu.

Güller diyarını Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek olan Isparta Davrazspor’da yönetim geçtiğimiz yıl oynadığı futbol veattığı gollerle taraftarının sevgilisi haline gelen Güney Afrikalı Lungelo Mtshali’nin transferini gerçekleştirdi. Ayrıca geçtiğimiz yıl santrfor olarak forma giyen Koray Kılavuzla da tekrar anlaşıldı.

                Metro Mühendislikte gerçekleştirilen imza törenine Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın,  İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aziz Şencan,Transfer komitesinde yer alan yöneticiler SerkanÇelebi, Bayram Erdinç, Ali Tulum, Erhan Oturak, Teknik Direktör Gökhan Çelebi,Lungelo Mtshali, Koray Kılavuz ve taraftarlar da katıldı.

                İmza töreninde konuşan Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, içtransferde Lungelo Mtshali ve Koray Kılavuz transferlerini gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Transfer çalışmalarımız sürüyor. İç transferin yanı sıra anlaştığımız oyuncuları kamuoyuyla paylaşacağız. Isparta Davrazspor kurumsal yapıyla yönetilecek. Camiamız rahat olsun transferimiz tektek gerçekleşecek. İnşallah Isparta’nın profesyonel lig özlemine son vereceğiz”dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR