20 Mayıs 2024 Pazartesi

Şevket Demirel unutulmadı

Demirel ailesi tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu

Isparta

9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi iş insanı Şevket Demirel, vefatının 8. yıldönümünde mezarı başında anıldı. Mevlidi şerif’in okutulduğu anma törenine Demirel ailesi ve çok sayıda seveni katıldı.

Isparta aşığıydı, Isparta’ya birçok yatırım kazandırdı.

9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi iş insanı Şevket Demirel vefatının 8. yılında mezarı başında anıldı. 


Şevket Demirel'in anma programına Demirel ailesi, CHP İstanbul Milletvekili ve Demirel ailesinin damadı İlhan Kesici, Isparta Belediye Başkan Yardımcı Uğur Büyükçulcu, Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alim Koşar, ITSO Başkanı Metin Çelik, siyasi parti temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda seveni katıldı.

CHP İstanbul Milletvekili ve Demirel Ailesinin damadı İlhan Kesici, İş insanı Şevket Demirel'i anlattı, "Tam bir Isparta aşığıydı" dedi.

Konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. 
Şevket Demirel'i anma töreni yemek ikramıyla son buldu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ferdahan

11 Mayıs 2024 Cumartesi 01:40

Gidin islamköye Gidin bakın ne yapmış bunlar ne lsparta nede köylerine gelen yatırımcıyı kabul etmemişler lsparta geri kaldıysa bunların yüzünden Gidin denizli konya antalya Malatya'daki yatırımları inceleyen olursa ne demek istediğimi anlayacaksınız Afyon nerden nereye fazla uzağa gitmeye gerek yok

Osman

10 Mayıs 2024 Cuma 23:21

Sdü hastanesi tam kadro orada

Fabrikalara engel oldular

10 Mayıs 2024 Cuma 15:16

2000 yılında ısparta ya konya dan gelip,şarkikaraagac a meyve suyu fabrikası kuracaklardı,her şey hazırdı, ruhsat vermediler bu demireller ailesi .çevre illerden gelenlere fabrika kudurmadılar, Isparta bunlar yüzünden birtürlü gelişemedi..

mahmut aksu

10 Mayıs 2024 Cuma 14:53

11 Nisan 2013 Köyümdeki mermer katliamını anlatan vicdan sızlar diye bi kitap yazıp 550 kitabı 550 vekile kargo yapmıştım. hiç bir vekil kargo parası olan 2,80.- tl yi ödeyipde almadılar. kitap için yaklaşık 15.000.-tl masraf yapmıştım. gücüme gitmedi. ama o ödediğim 1.540.-tl kargo parası çok gücüme gitmişti. Sayın Şevket beye mektup yazarak bu parayı istemiştim. 50 kitap karşılğında 2.000.-tl olarak hemen bu kargo parasını ödedi. Ruhun şad, mekanın cennet olsun büyük insan.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR