28 Mart 2024 Perşembe

KUPA BİLGİÇ'E GÖTÜRÜLECEK

ISPARTA'DA VEFA ÖRNEĞİ

Spor

Isparta 32 Spor’un Şampiyonluk Kupası, TFF yetkilileri tarafından ilimize kısa bir süre içerisinde getirilecek. Kupa, TFF yetkilileri tarafından Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’a takdim edilecek. Ancak içerisinde bulunduğumuz bulaşıcı hastalık nedeniyle her hangi bir tören tertip edilmeyecek. Tören yapılmayacağı ile ilgili açıklama yapan Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan: ‘Şampiyonluğun en büyük mimarı olan taraftarlarımızın mutluluğuna ortak olmak için daha önceden düşündüğümüz şampiyonluk kutlamasını Covid – 19 tedbirleri gereği ne yazık ki yapamıyoruz. Değerli taraftarlarımızın ve halkımızın sağlığını riske atmamak için büyük üzüntü duyarak kutlamaları iptal ettik. Taraftarımızın büyük üzüntü içerisinde olduğunun bilincindeyiz. Her şeyden önce onların ve halkımızın sağlığını düşünmemiz gerekiyor. Bizlerde Isparta 32 Spor’un şampiyonluk töreninde taraftarımızla birlikte coşku yaşamak isterdik. Ancak ilimizin, ülkemizin ve dünyanın içerisinde bulunduğu talihsiz olay, hevesimizi kursağımızda bıraktı. Pandemi sürecinin son bulması ve virüsün bulaşma riskinin sonlanması halinde yine taraftarlarımızla irtibatlı olarak şampiyonluk kutlama programı yapmayı düşünmekteyiz. Şartların normale döndüğü ilk fırsatta taraftarlarımızla beraber şampiyonluk kutlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum.  Değerli taraftarlarımıza ve değerli halkımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.

KUPA SÜREYYA SADİ BİLGİÇ’E GÖTÜRÜLECEK

Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan büyük bir vefa örneği daha sergiliyor. Başkan Yazgan kupayı teslim aldıktan sonra Ankara’ya gidecek ve kupayı Süreyya Sadi Bilgiç’e götürecek. Takımın bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olan AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e Şampiyonluk Kupasını götürecek olan Yazgan, ayrıca teşekkürlerini sunacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tarafsız

14 Ağustos 2020 Cuma 10:16

Bu kupa için Atakan Başkan çok emek verdi. Görüşmediği kimse kalmadı. Sayın milletvekiline ****ürmekte Atakan başkana düşer.

demokrat32

14 Ağustos 2020 Cuma 09:52

allah aşıka hakkettınızmı bu kupayı maçla roynansaydıda gorseysdınız ne varsa EMRESPORDa var 3.ligde kalında görelim başarınızı

Mehmet

13 Ağustos 2020 Perşembe 21:19

Çoğu takım hocasını,futbolcusunu ayarladı bizde ne başkan belli ne futbolcu böyle giderse geç kalınır 3.lig bu futbolcuyla bu hocalarla gitmez biranönce takım kurulmalı sonumuz yine bal ligi olmasın bi 15 sene daha çıkamayız....

Lost

13 Ağustos 2020 Perşembe 21:15

Önemli olan bundan sonra ki süreç.3 ligte kalmak,şampiyon olarak üst liglere çıkmak gerekiyor

R ye takmış

13 Ağustos 2020 Perşembe 20:20

Başkan kendisi almıştılar kupayı kendisi ****ürecek herhalde

32'li

13 Ağustos 2020 Perşembe 17:39

Yakışır başkanım. Hani konuşamayı becereyen "Süreye" bey diye hitap eden zatı da ****ürecek misiniz? Sevgili okuyucular bu zatı bilene ödülüm olacak.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR