23 Nisan 2024 Salı

KULEÖNÜSPOR BİR İLK YAŞADI

KULEÖNÜSPOR BİR İLK YAŞADI

Spor

Mavi-beyazlılar, Anadolu Gençlikspor’u 6-1 mağlup etti.Tarihte ilk kez 2. Amatör Futbol Ligi Atatürk Stadı’nda oynandı.Karşılaşmaya sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

 

Isparta 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu’nda 3. haftanın açılışmaçı Atatürk Stadı’nda gece karşılaşmasıyla başladı. Kuleönüspor, Anadolu Gençlikspor’u 6-1 mağlup etmesini bildi. Atatürk Stadı’nda geçtiğimiz cuma günü oynanan maçı Emin Barlas, Aslı Köse Güllüdere ve Burak Büyükçakacı isimli hakemler yönetti.


 

Gece karşılaşmasına sporseverler yoğun ilgi gösterdi.Karşılaşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Murat Gevrek, Isparta AmatörSpor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak ve Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün’de izledi.Kuleönüspor’u galibiyete taşıyan golleri: Fevzi Çobankaya (2),Mehmet Aydınlı(2), Oğuz Yılmaz ve Mustafa Ballı attı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

savlı

03 Nisan 2016 Pazar 23:44

biz kuleni 8 0 yenmiştik nerden nire

Kuleönünün Başkan'ı değişmeli

01 Mart 2016 Salı 12:16

Kuleönünün bir önceki başkanından kaynaklanan sorunlardan dolayı bu Adamı getirmişler bir bakıyorum MHP de bir bakıyorum akp de bu Adam yolunu yönünü de bilmiyor başarılar Kuleönü

Bati

01 Mart 2016 Salı 07:55

Al sana işte kuleonu yap oraya hizmetleri gor bakalım ne cevherler var orda çok güzel bir belediye ve halkı kuleonu

spor sever

29 Şubat 2016 Pazartesi 13:47

futbol sevgisini insanlara böyle maçlarla aşılamamız lazım bizim stadımız yenilendi kaç maç yapıldı amatör maçları dahi insanlar ilgi gösteriyor umarım Isparta AmatörSpor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak buna kulak verirde bütün maçlar stadyumda akşam oynanır

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR