25 Nisan 2024 Perşembe

KARATE TAEKWONDO JUDO TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI ISPARTA'DA YAPILACAK

KARATE TAEKWONDO JUDO TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI ISPARTA'DA YAPILACAK

Spor

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Judo, Taekwondo ve Karate Türkiye Şampiyonaları ilimiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

İlimiz önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İşitme Engelliler Judo, Taekwondo ve Karate Türkiye Şampiyonaları 26-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında Işıkkent Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Judo, Taekwondo ve Karate Türkiye Şampiyonaları için tüm hazırlıklar sürüyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılacak Türkiye Şampiyonalarının adresi Işıkkent Spor Salonu olacak.

İşitme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası 26 Temmuz’da, İşitme Engelliler Türkiye Karate Şampiyonası 27 Temmuz’da, İşitme Engelliler Türkiye Taekwondo Şampiyonası ise 28-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek, Türkiye Şampiyonalarına tüm halkımızı davet etti.

Şampiyonaların teknik toplantıları aynı gün sabah Işıkkent Spor Salonunda yapılacak. Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Türkiye şampiyonalarına son başvuru tarihinin 23 Temmuz 2018 saat 16:00 olduğunu, belirtilen tarihten sonra yapılan başvurular kesinlikle değerlendirmeye alınmayacağını duyurdu.

Şampiyonaya katılacak olan sporcu veya kulüpler için Isparta Yurtkur Müdürlüğü ile görüşülmüş olup, konaklama yapmak isteyen kişiler aşağıda belirtilen yurtları veya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından görevlendirilen personeli arayarak konaklama için bilgi alabilirler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR