25 Nisan 2024 Perşembe

İŞTE O GÖRÜNTÜLER 1'İ POLİS 11 YARALI

İŞTE O GÖRÜNTÜLER 1'İ POLİS 11 YARALI

Spor

AFYONKARAHİSAR'ın Şuhut İlçesi'nde dün oynanan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) maçı sonrası yaşanan olayların görüntüleri ortaya çıktı.

 

Amatör Maç Sonrası Olay Çıktı: 1'i Polis 11 Yaralı

AFYONKARAHİSAR'ın Şuhut İlçesi'nde dün oynanan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) maçı sonrası yaşanan olayların görüntüleri ortaya çıktı.Polis ve jandarmanın güçlükle önlediği olaylarda 1'i polis 11 kişinin yaralandığı belirtildi.

 

BAL 7'nci Grup'ta Hisar Belediyespor ile Isparta Davrazspor dün Şuhut Belediye Stadı'nda karşılaştı. Isparta Davrazspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlanan maç sonrası olay çıktı. Sahaya inen bir grup, Isparta Davrazsporlu futbolcular ve tribündeki taraftarların bulunduğu bölüme yöneldi. Gruptan Ispartalıların bulunduğu bölüme taşlı saldırıda bulunulurken, bazıları ise tel örgüleri aşmaya çalıştı. Isparta taraftarı da karşılık verince olay büyüdü.Sahada hazır bulunan polis ekipleri araya girerek taraftarları yatıştırmaya çalışırken jandarmadan da takviye istendi.

 

Isparta taraftarı güvenlik gerekçesiyle stattan çıkarılmazken, futbolcular da soyunma odasında beklemek zorunda kaldı. Taraftar grupları arasındaki tartışma stat dışına da yansıdı. Taraftarlar birbirlerine taşlı saldırıda bulunurken, jandarma ve polis taraftarları sakinleştirmek içinyoğun çaba sarf etti, TOMA'yla da müdahalede bulunuldu. Bölgenin güvenlik çemberine alınmasının ardından Isparta Davrazsporlu taraftar ve futbolcular otobüslere bindirilerek ayrıldı. Olay sırasında 1'i polis memuru 11 kişinin yaralandığı belirtildi.


 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tugba3232

07 Mart 2017 Salı 08:50

Sen de Afyonlusun galiba...Bizim Ispartalilar kaşındı ne ya?Afyonlunun rengi belli zaten her yerde çirkef.

mehmet

07 Mart 2017 Salı 08:49

bende maçtaydım kimse kimseden dayak yemedi tarla gibi sahanın her yeri taş stadyumun etrafında okadar taşmı olur ayrıca şuhut taraftarlarının ettiği küfürleri görmedin galiba sen hiç birşey yapmasanda adamların olay çıkaracağı belliydi mağlubiyeti kabullenemediler,,,,,,,,,,,,

Taraftar

07 Mart 2017 Salı 03:16

Tezahürat bilmeyip destek olacakları yerine köstek olan taraftarlar olduğu sürece üst ligler hep gerceklesmicek hayal olsun

şahit

06 Mart 2017 Pazartesi 23:02

ben maçdaydın bizim ıspartalılar zorla kaşındı adamlara sürekli kür ettiler sonra dayak yediler.

şahit

07 Mart 2017 Salı 09:03

bizim ıspartalılar heryerde efendiliğini korur bende maçtaydım öle birşey olmadı yalan yorumlar yazmayın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR