18 Nisan 2024 Perşembe

İŞTE ISPARTA DAVRAZSPORUN DÜNKÜ MAÇIN SONUCU !

İŞTE ISPARTA DAVRAZSPORUN DÜNKÜ MAÇIN SONUCU !

Spor

Pembe-yeşilliler, Play-Out maçında Deregümüspor’u 7-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde önümüzdeki yıl Isparta’yı temsil edecek.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, Play-Out maçında Deregümüspor’u 7-0 mağlup etti. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Antalya Bölgesi’nden Gökçen Öztürk, Görkem Çalış ve Mehmet Otru isimli hakemler yönetti. Maç öncesinde Isparta 1. Amatör Futbol Ligi şampiyonu Deregümüspor’un da şampiyonluk kupası verildi.


Karşılaşmayı her iki takımında taraftarı izledi. Isparta Davrazspor, rakibi karşısında rahat bir oyun sergiledi ve sezonun kapanışını güzel yaptı. Pembe-yeşillileri galibiyete taşıyan golleri: 2. Dakikada Mustafa Ünver, 29. Dakikada Okan, 32. Dakikada Çağrı, 39-60 Lungelo, 62. Dakikada Cemal ve 74. Dakikada Yusuf Oyit attı. Deregümüsporlu 81. Dakikada Samet Aksoy kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu galibiyetle Isparta Davrazspor, önümüzdeki yıl güller diyarını Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek.

levent Doğan 




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

amatör

20 Nisan 2017 Perşembe 20:20

küfür olmayınca olmuyor dereğüme.. hakemleri baskı altına alamadınız herhalde.. o arası sav stad değil .spor küfürsüz olursa güzel önce bunu ögrenin .

Isbaata

20 Nisan 2017 Perşembe 10:43

Ha şöyle Kendi sıkletinizdekilerle musabaka edin hehe

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR