18 Nisan 2024 Perşembe

İŞTE HALKIN VALİSİ ENGELLİ GENCE ÖYLE BİR SÖZ VERDİ Kİ

İŞTE HALKIN VALİSİ ENGELLİ GENCE ÖYLE BİR SÖZ VERDİ Kİ

Spor

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, yapımcılığını Hüseyin Aybatılı’nın üstlendiği, Kanal32’de yayınlanan Gülkent’te Bugün programına konuk oldu. Vali Günaydın, halk gününde kendisi ile görüşmeye gelen engelli bir gencin Galatasaray’ın kalecisi Muslera ile görüşme istediğini yerine getireceklerini belirtti.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, yapımcılığını Hüseyin Aybatılı’nın üstlendiği, Kanal 32’de yayınlanan Gülkent’te Bugün programına konuk oldu. Vali Günaydın, programda 2016 yılında yapılan ve 2017 yılında yapımına devam edilecek projeler hakkında bilgiler verdi.

KULEDE VEKİLİMİZ SÜREYYA BEYLE BİRLİKTE HANIMEFENDİ DE VARDI

Programda ilk olarak 2016 yılının değerlendirmesini yapan Vali Şehmus Günaydın artan terör saldırıları ve 15 Temmuz kanlı darbe girişimi gibi nedenlerle 2016 yılının zor bir yıl olarak geçtiğine dikkat çekti. 15 Temmuz gecesi yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan Vali Günaydın,“Havalimanımıza inmek isteyen bir nakliye uçağı olduğunu öğrendiğimiz de pistikaratarak iş makineleri ve araçlarla kapattık. Kuledeki görevliler, nakliye uçaklarının yanı sıra F16’larında üzerimizde uçtuğunu söylediler. Kulede Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’le birlikte, eşleri hanımefendide vardı” dedi.

DARBENİN ÖNLENMESİNDEKİ BAŞARI VATANDAŞLARA AİTTİR

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin önlenmesindeki en büyük payın vatandaşta olduğuna dikkat çeken Vali Şehmus Günaydın “darbenin önlenmesindeki başarı vatandaşlarımıza aittir. Isparta’da vatandaşlarımız araçları ile yolları kapatarak, meydanlara inerek hainlere dur dediler. Böylece hain kalkışmadan sonra birbirimize daha fazla kenetlendik. Birbirimizi daha çok sevdik. Aslında çıkan en önemli sonuçta bu” şeklinde konuştu.

HALK GÜNÜNE BELEDİYE BAŞKANLARI, MUHTARLAR DA GELİYOR

15 Temmuz sonrası başlayan Halk Günleri ile ilgili de açıklamalarda bulunan Vali Şehmus Günaydın “aslında halk günü diye sınırladığımız bir şey yok.  Vatandaşlar istedikleri her zaman, bir sıkıntıları olduğunda 24 saat bizlere ulaşıp görüşebilirler. Biz bu görüşmeyi kolaylaştırmak için halk günü yapıyoruz. Halk günlerini sınırlamıyoruz. İlk başladığımızda bir saat ile sınırlamıştık. Fakat artık o gün gelen son vatandaşımızı dinleyinceye kadar sürdürüyoruz. Halk günlerine ilçe belediye başkanlarımız, muhtarlarımızda geliyorlar” ifadelerini kullandı.

ENGELLİ GENCİMİZİ UYGUN BİR ZAMANDA MUSLERA İLE BULUŞTURMAKİSTİYORUZ

Halk günlerine gelerek Galatasaraylı Futbolcu Muslera ile tanışmayı istediğini söyleyen engelli gencin isteğini yerine getirmek için görüşmeler yaptıklarını söyleyen Vali Günaydın, “engelli gencimiz halk gününe gelerek isteğini bize söyleyince hemen gerekli görüşmeleri yaptık.Galatasaraylı eski bir futbolcudan Antalya kampına ne zaman geleceklerini öğrendik. Şimdi Antalya kampına geldiler. Engelli gencimizi uygun bir zamanda Muslera ile buluşturmak istiyoruz” dedi.

BEYAZ BAYRAKLI OKUL SAYISI ARTIRILACAK

Eğitim alanında 2017 yılında önemli çalışmalar yapacaklarını belirten Vali Günaydın hijyen ve fiziki koşullar baz alınarak verilen beyaz bayraklı okul sayısının Isparta’da düşük olduğunu söyledi. Vali Günaydın 2017’de beyaz bayrak konusunda tüm okullarda çalışma yapacaklarını ve hedeflerinin 2017 yılında tüm okullara beyaz bayrak kazandırmak olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR