25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTASPOR’UN ZİRAAT KUPASI MAÇI A SPOR’DAN NAKLEN YAYINLANACAK

ISPARTASPOR’UN ZİRAAT KUPASI MAÇI A SPOR’DAN NAKLEN YAYINLANACAK

Spor

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçı ilk maçında Kemerspor ile eşleşen Ispartaspor’un 15 Ekim Perşembe akşamı saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumunda yapacağı maç a spor televizyonundan naklen yayınlanacak.

 MAÇ A SPOR’DAN NAKLEN YAYINLANACAK

Ziraat Türkiye Kupasında ter dökecek Ispartaspor – Kemerspor 2003 maçı ilk turlarda oynanan en geç saatli maç olurken maçın A Spor’dan naklen yayınlanması kesinleşti.

STADA GİRMENİN YASAK OLDUĞU ORTAMDA, MAÇI EVLERİNDEN NAKLEN İZLEYEBİLECEKLER

İki tarafında da seyirci kitlesinin çok fazla beklenmesi A Spor’da naklen yayın kararında etkili oldu. Zira, Koronavirüs pandemisi nedeniyle maçlara seyirci alınmıyor. Karşılaşmanın naklen yayınlanması ile her iki takımın taraftarları da söz konusu maçı televizyondan rahatlıkla izleme imkanına kavuşmuş olacaklar.

MAÇ 15 EKİM’DE SAAT 19.00’DA BAŞLAYACAK

Ispartaspor’un Kemerspor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçı 15 Ekim Perşembe akşamı saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak.

ISPARTASPOR TURU GEÇERSE…

Eğer Ispartaspor rakibini mağlup ederek 2. Tura yükselirse Karaman Belediyespor – Kestelspor maçının galibiyle karşılaşacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

H Hüseyin A

08 Ekim 2020 Perşembe 14:30

Nihayet şehir olarak kendi takımızı tv den izleyeceğiz bıkmıştık diğer mahalle kasaba ilçe takımlarını izlemekten bu bir fırsat olsun endişem şehirde hala bir heyecan yok daha önce yazdım şehirde bayrak yok diye bari şehrin girişlerine büyükce yeşil pembeli bayrak asılsın da maç yapmaya gelen takımlar ıspartaya geldiklerini bilsinler şevkleri kırılsın boyle heyecansız şehir görünce cesaretleniyorlar olan da maç kaybettikmi şehirde m****sizlik oluyor takımıza guvensizlik oluyor şehirde

Hacı

08 Ekim 2020 Perşembe 13:23

Artık Isparta'nın yenileceğini HD bir şekilde izleyeceğiz

Fanatik Ispartalı

07 Ekim 2020 Çarşamba 23:02

İyi bari a spor varda takımımızın bir maçını izlemek nasip olacak maç yayını istiyoruz sesimizi duyacak yok mu hem seyirci yok hem yayın yok

Cabbar

07 Ekim 2020 Çarşamba 21:40

Yenecegiz..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR