23 Nisan 2024 Salı

ISPARTASPOR İÇİN ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI!

Ispartalı Gazeteciler, “Ispartaspor için bir Kıvılcım Çak” kapsamında Atatürk Stadı’nda bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, daire müdürleri, gazeteciler ve bir çok Ispartaspor sevdalısı yüzlerce vatandaş katıldı. Ama şehrin önde gelenleri ise katılmadı.

Spor

                Ispartalı basın mensupları, güller diyarının profesyonel ligde takımının olması için“Ispartaspor için bir Kıvılcım Çak” etkinliği düzenledi. Atatürk Stadı’nda cumartesi günü saat 13.00’de buluşan sporseverler bayraklarıyla ve formalarıyla  etkinliğe katıldılar.Etkinliğe Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, daire müdürleri, gazeteciler, Engelli dernek üyeleri ve bir çok Ispartaspor sevdalısı yüzlerce vatandaş katıldı. Ispartaspor sevgisiyle bilinen yürüme engelli Serdar Özbek’te güneşe rağmen pembe-yeşil pembe renkler için stada geldi.

                Ispartaspor marşlarını çalındığı etkinlikte bayraklarla stadı donatan basın mensupları ve taraftarlar, kent büyüklerinden profesyonel takım için çalışma yapmalarını istediler.

“BİZ ISPARTA BASINI OLARAK BU İŞİN ARKASINDA OLACAĞIZ”

                İlkkonuşmayı yapan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan,etkinliklerine katılan tüm sporseverlere teşekkür etti. Bugün bir özlemi gidermek için Atatürk Stadı’nda buluştuklarını söyleyen Karahan, “Isparta’nınprofesyonel takıma ihtiyacı var. Halkın ve bizlerin bu özlemi bizi bu etkinliğe sürükledi. Biz Isparta basını olarak bu işin arkasında olacağız. Un, şeker, yağvar. Ama helvayı yapan yok. Kent büyükleri profesyonel takım için çalışmayapacağını söylediler. Sayın TBMM Plan ve Komisyon Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yeni Gelecek Valimiz Şehmus Günaydın, Belediye BaşkanımızYusuf Ziya Günaydın, Milletvekillerimiz, ITSO, Esnaf Odaları ve Halkımızın dadesteğiyle bu işi başaracağımıza inanıyorum. Herkes sözü verdi ama icraata geçme vakti. Isparta basını olarak bukonunun takipçisi ve destekçisi olacağız. Her şey Isparta için. Bu sıcaktabizleri yalnız bırakmayan herkesten Allah razı olsun. Haklarını helal etsinler”dedi.

“ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI”

                Ispartaspor’uneski Teknik Direktörü Tarık Söyleyici ise dünyada yeşil-pembeyi rengi temsileden başka kulübün olmadığını belirterek, Isparta’nın renklerinin şehrin özüolan temalardan aldırdığını hatırlattı. Ispartaspor’un eskiden yaşadığıbaşarılarının ortada olduğunu söyleyen Söyleyici, “Ispartaspor’umuzda zamanındaçok ünlü futbolcular oynadı.  Lefter’intakım arkadaşları Isparta’da oynadı. Tarihi başarılara imza attık. Bir çokfutbolcu Ispartaspor’un emrindeydi. 2000’li yıllarda PTT 1. Lig kapısından döndük. O heyecanı çoğunuzhatırlarsınız. Isparta basını bugün doğru olanı yapıyor. Halk yeşil-pembeyiözledi. Ispartaspor, geçmişte Yeşil Direk Gençlikspor’u 20-0 mağlup ederekTürkiye Profesyonel Liglerinin en farklı galibiyetini elde etmişti. Şimdi nedenolmasın!  Şimdi birlik olma zamanı. Kentbüyüklerimiz bu işte bir takım çalışmalar yapıyor. Artık bu şehre profesyoneltakım kazandırmanın zamanı geldi. Davraz’ımız var. Buraya takımlar geliyor, amamaalesef Isparta’nın temsilcisi yok. Önümüzdeki yıl BAL’da kontenjan 1’edüşecek. Belki de merkezde yıllarca takımımız olmayacak. Bunların bilinmesigerekiyor. Haydi Ispartamız için el ele” diye konuştu.

“BU MÜCADELEDE ŞEHİR TEK YÜREK OLMALI”

                SDÜSpor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Kılınç ise bugün buradayeşil-pembe için bir araya gelen sporseverleri görünce mutlu olduğunubelirterek, “Bu mücadelede şehir tek yürek olmalı. Bizlerde SDÜ olaraküzerimize düşeni yapacağız. Hep birlikte güzel günlerde buluşmakümidiğiyle”  dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

zülküf

06 Haziran 2016 Pazartesi 01:15

bu işler çamur şevko ile olacak işler değil o kendi reklamının peşinde, ilk seçimde gidecek zaten söz verdi diğer adaylar çekildi yarıştan, veda turları atıyor.seç,im döneminde para aldı diye şikayet edilen bu insanı bişey yerine koymayalım lütfen, ISPARTASPORun ona ihtiyacı yok ama onun prestij için yönetime girmeye ihtiyacı var bence

Deli

05 Haziran 2016 Pazar 19:28

İsparta futboldan anlamaz.Antalya var o yeter.Gökçayda piknik bize yeter.hadi hep beraber oh oh yandan yandan...

tt

04 Haziran 2016 Cumartesi 23:45

aynen boş iş. Bu kadrodan bir şey çıksaydı çoktan lig atlardık siz gelecek yeni jenerasyonlara bakın.. belki...

gülkentli

04 Haziran 2016 Cumartesi 23:22

Şevketcigim un şeker yağ var demişsin un şeker yağ demek para demek asıl onlar yok kardeşim para yoksa bu işler hayal olur başka bir şey olmaz.....

Ali Hasan Öncü

04 Haziran 2016 Cumartesi 16:10

Ülkenin futbolla kaybedecek vakti yok, boş işler bunlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR