29 Mart 2024 Cuma

ISPARTASPOR, ANTALYASPOR’UN PİLOT TAKIMI OLUYOR

ISPARTASPOR, ANTALYASPOR’UN PİLOT TAKIMI OLUYOR

Spor

Şehri 3’ncü ligde temsil eden Ispartaspor, Akdeniz Bölgesi’nin Süper Lig’de ki gururu Fraport-Tav Antalyaspor’un pilot takımı oldu. Kırmızı Beyazlı Akreplerin geniş kadrosu Ispartaspor’a da katkı sağlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu 3’ncü Lig 3’ncü grupta mücadele eden Ispartaspor, Süper Ligin iddialı takımlarından Antalyaspor’un pilot takımı oldu. Fraport-Tav Antalyaspor’un Futbol Direktörü Sedat Karabük takımlarının geniş kadrosunu Ispartaspor’da değerlendireceklerini ve futbolcu konusunda yeşil pembeli ekiple anlaştıklarını dile getirdi. Anlaşma çerçevesinde, Fraport-Tav Antalyaspor’un 3 futbolcunun transferi önceki gün gerçekleştirildi. Konuyla ilgili olarak konuşan Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Antalyaspor’un yönetimi, teknik heyeti ve oyuncularıyla Süper Lig’in önde gelen takımlarından olduğunu belirterek bu işbirliğinin Ispartaspor’u daha da güçlü hale getireceğini müjdeledi.  Başkan Yazgan bu anlaşmayla sayesinde Antalyaspor’un tesisleşme ve kurumsallaşma konusunda da yeşil pembeli ekibe büyük katkılar sağlayacağını ifade etti. 2000’li yıllarda Antalyaspor ile büyük bir işbirliği yaptıklarını söyleyen Yazgan bölgemizin gururu Fraport-Tav Antalyaspor’a Süper Lig’de tekrar başarılar diledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Esnaf

07 Ekim 2020 Çarşamba 22:48

Koskoca Ispartasporu pilot takım seviyesine düşürdünüz ya vallaha helal olsun. Bu yöneticilerden adam olmaz.

Yeşil-Pembe

07 Ekim 2020 Çarşamba 19:03

u21 ligi artık yok. Süper lig takımlarında ne oyuncular var 21 yaş altı kendi takımlarında oynama fırsatı bulamayan. O oyuncularla 3. ligden yükselmeye yetecek takım kurulur.

misafir

07 Ekim 2020 Çarşamba 19:01

Uçak mı kullanacaklarmış ?

Fanatik Ispartalı

07 Ekim 2020 Çarşamba 17:34

Hayır kendi ilçe takımları varken Ispartaspor niye anlamadım vardır bi bildikleri inşallah ne diyelim

Oğuzhan

07 Ekim 2020 Çarşamba 17:12

Ispartaspor degil antalyaspor galatasarayla olsa yine birsey olmaz bu takimdan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR