29 Mart 2024 Cuma

ISPARTASPOR'DA İMZALAR ATILDI

ISPARTASPOR'DA İMZALAR ATILDI

Spor

Ispartaspor’da  teknik heyet ve futbolcular için imza töreni düzenlendi.  Törene Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’da katıldı.

Eğirdir Altıngöl Otel’de Pazar günü saat 17:00’de basın mensuplarının katılımıyla düzenlenen törende oyuncularla ve teknik heyetle sözleşmeler imzalandı.

Yeni sezona pürneşe girmeye hazırlanan yeşil pembeli ekipte imzaların ardı arkası kesilmiyor. Uzun süredir Eğirdir’de kampta olan takım, yaptığı idmanlarla büyük bir hava yakaladı. Pazar günü Eğirdir Altıngöl Otel’de Kulüp Başkanı Yazgan’ın ve bazı yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde, teknik heyetin ve oyuncularının morallerinin en üst seviyede olduğu gözlemlendi.

İmza töreninde konuşan Efsane Başkan Atakan Yazgan: ‘Biz teknik heyet ve oyuncularımızla birbirimize gönülden bağlıyız” dedi. Yazgan: ‘Bir aksilik olmazsa 20 Eylül 2020 Pazar günü ligimiz başlıyor. Oyuncularımız maç gününü sabırsızlıkla bekliyor. İdmanları şahsım ve yönetici arkadaşlarımızla takip ediyoruz. Oyuncularımızın hırsı ve çalışması bize büyük umut veriyor. Ispartaspor’un el birliğiyle hak ettiği yere yani Süper Lig’e kısa sürede çıkarma hedefindeyiz. Gerçekleştirmiş olduğumuz imza töreninde oyuncularımın takıma kısa sürede adapte olduğunu gözlemledim. Takımımızda her şey yolunda gidiyor. Herkes mutlu ve umutlu” dedi.  Tören sonrası açıklama yapan Ispartaspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu’da, kendilerine her türlü imkanı sunan Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’a teşekkür etti. Tekelioğlu, ‘Bu şehirde her şey muhteşem. Isparta tam bir futbol şehri, bunun aksi konuşulamaz. Yönetim ve taraftar bir bütün olarak bizim destekçimiz. Bizlere inanan, güvenen herkese teşekkür ederim. Sezon öncesi kampımız devam ediyor. Oyuncularımız her geçen gün güçlerine güç katıyor.” Dedi.

İDMANI VELİ GÖK TAKİP ETTİ

İmza töreni sonrası Eğirdir İlçe Stadyumu’nda idman yapan Ispartaspor’u, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’te yalnız bırakmadı. Oyunculara baklava ve elma ikram eden Başkan Gök, bir süre Kulüp Başkanı Yazgan ile sohbet etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

07 Eylül 2020 Pazartesi 13:28

Nurettin yok gibi sanki

mehmet

07 Eylül 2020 Pazartesi 11:37

Takımın acilen bir otobüse ihtiyacı var köy,kasaba takımlarının bile kendine ait otobüsleri var deplasmanlar çok uzak,,

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR