29 Mart 2024 Cuma

ISPARTANIN TEK PROFESYONEL TAKIMI START VERİYOR

Antalya Türk Telekom’un isim haklarını alan ve Erkekler Voleybol 2. Ligi'ne doğrudan katılan Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, sezonun ilk maçını 11 Ekim'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la deplasmanda oynayacak.

Spor
Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, sezonun ilk maçının 11 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da oynayacak. Antalya Türk Telekom’un isim haklarını alan Erkekler Voleybol 2. Ligi'ne doğrudan katılan Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını 6 Mart ve Işıkkent Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Antrenör Timur Kapsal idaresinde hazırlıklarını sürdüren Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, sezonun 2. maçını 18 Ekim’de  Tofaş Spor ile oynayacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

TEBRİKLER

24 Ekim 2014 Cuma 15:23

ISPARTANIN BİRLİKTELİĞE İHTİYACI BUNLARDAN BİRİSİDE SPOR . TEŞEKKÜRLER. ISPARTA SPORTİF KULUBÜ YÖNETİCİLERİNE.

isimsiz kahraman

12 Ekim 2014 Pazar 23:56

bravoooo; Ispartanın 2.lig deki takımını çok güzel motive etmişsiniz.bravooo; size ilgi alakanıza sahip çıkmak bu demektir.bravooo; siz sosyal medyada internet haberciliğindeki öncülüğünüze..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR