26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTALI YUSUF'UN BABASINDAN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER

ISPARTALI YUSUF'UN BABASINDAN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER

Spor

Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Erdoğan'ın babası Dursun Erdoğan, gündemi sarsacak açıklamalar yaptı. Baba Erdoğan, "Oğlumu kurban ediyorlar ” diyerek adeta sitem etti. Yusuf’tan habersiz bir şekilde açıklama yapma ihtiyacı duyduğunu söyleyen ve bunun için Karadeniz gazetesini seçen baba Erdoğan, "Bir çocuğu annesinden, babasından ayırdığınızda nasıl üzülürse Yusuf da Trabzon’dan ayrılacağını düşündüğü için öyle üzülüyor” dedi. Dursun Erdoğan, şunları söyledi: 

  PARA İÇİN GİTTİ'DEMESİNLER  

Yusuf'un son iki maçtakadroya alınmamasının tek izahı var: Yusuf, Trabzonspor'da saf dışı bırakılıyor, gönderilmeye çalışılıyor. Yarın Yusuf Fenerbahçe, Beşiktaş,Galatasaray veya yurt dışına gittiği zaman seyircinin 'para için gitti' diyerek küfretmesini istemem. Yusuf kurban edildi. Para veya başka bir kulüp için gitmiyor. Yusuf’un değeri düşürülmeye çalışılıyor. Yusuf saf dışı bırakıldı..'Oynamaya çalıştığı dönemlerde bile oynatılmadı. Bizim üzüntümüz bu başka birşey değil.

  BİR TEK KALEDE OYNAMADI  

Ben yıllarca Trabzon'da görev yaptım. Biz Trabzon’u benimsedik, Trabzonsporlu olduk, Trabzon’da kendimize geldik. Devam etmek istiyorduk ama burada oyunlar oynanıyor, Yusuf’u geçmişte Lazio, Beşiktaş,Fenerbahçe ve Galatasaray istedi ama ben Trabzonspor’da oynuyor diye izin ver-i; medim. 5u an kulüpten en az parayı alan Yusuf’tur. En çok mücadele eden deYusuf’tur. Bundan önceki dönemlerde birçok oyuncuyu getirdiler Yusuf’u kesmekiçin ama başaramadılar, hep Yusuf oynadı. Orta sahada oynadı, sağ açıkta oynadı, sol bekte oynadı, sol açıkta oynadı, yeri geldi forvet oynadı, bir tekkalede oynamadı.  

YANAL ÇOK UĞRAŞTI AMA... 

  Biz Trabzonspor ile hiç para konuşmadık. Kendileri ne demişse onu yaptık. Bizim tek hayalimiz Trabzon’da kalması ve burada top oynamasıydı. En son dönemde bazı olaylar yaşandı ve ayrılmayı düşündü oğlum. Ama Ersun hoca geldi, Yusuf un gitmemesi için çok uğraştı. 'Seni bırakmam, sen benim evladımsın' dedi. Ö zaman milyon Eurolara transfer yapacaktı ama sırf top oynamak içini Trabzon’da kaldı. Sezona da iyi motive olmuştu, ilk yarıdaki performansı da ortada zaten. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kendi kendine gelin güvey derler

24 Mayıs 2017 Çarşamba 12:41

bu sadece reklam

yaşlı kurt

24 Mayıs 2017 Çarşamba 12:40

çok bilmişler sanki hakan şimşek de de karışıyor oğluna bu da yanlış yoldalar

Hadi ordan

04 Mayıs 2017 Perşembe 19:49

Hadi ordan para için degilmil gel birazda ispartada oyna o zaman profesyonel demek para için yapıyor demektir madem o kadar alçak gönüllü ısparta gelince peşine gazetecı takmadan sidre ortaokulunu ziyaret ettsi

Burkii

04 Mayıs 2017 Perşembe 18:00

Çok önemli ya

Eryılmax

04 Mayıs 2017 Perşembe 13:45

İnşaallah bu sene BEŞİKTAŞIMIZA gelecek iBeşiktaş'ın Yusuf gibi efendi kaliteli futbolculara ihtiyacı var...

Mert

04 Mayıs 2017 Perşembe 13:31

İsparta lı ne işin var trabzonda. Trabzon ısparta kadar bir yer.git istabulara.yada her ispartalinin yaptığı gibi antalyaya.

TQWET

08 Mayıs 2017 Pazartesi 15:26

SEN FBLİSİN BELLİKİ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR