18 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTALI FUTBOLCULAR SÜPER LİG'E DAMGA VURUYOR

Isparta'nın ismini Türkiye'ye duyuruyorlar. Fenerbahçede forma şansı bulan Beykan Şimşek'in ardından dün Fenerbahçe'ye gol atan Yusuf Erdoğan ülke gündemine oturdu.

Spor

 

Isparta doğumlu olan ve 1461 Trabzon takımında oynayan Yusuf Erdoğan dün Fenerbahçe ile oynanan Türkiye Kupası karşılaşmasında bir gol attı.

 

Fenerbahçe ile 1461 Trabzon arasında oynanan maç skoru kadar genç oyuncuların performansıyla da uzun süre akıllardan çıkmayacak. Özellikle 1461 Trabzon'un genç yetenekleri performanslarıyla parmak ısırttılar.

FUTBOLDA ÖNEMLİ OLAN YÜREKTİR

Bu sezon Galatasaray'ı TT Arena'da yenerek adını duyuran 1461 Trabzon, dün de Fenerbahçe'yi Saraçoğlu'nda 3-2'li skorla geçerek spor kamuoyunun dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Trabzon as takımına oyuncu yetiştiren 1461 Trabzon'un genç yetenekleri, bilerinin dize getiremediği Fenerbahçe ve Galatasaray'ı deplasmanda yenerek futbolda önemli olanın yürekli oynamak olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

 

YUSUF FENER SAVUNMASINI DAĞITTI

 

Maçla ilgili 1461 Trabzon'un genç yeteneği Yusuf Erdoğan'a önemli bir parantez açmak gerekir. Genç yetenek hızı, çalımları ve son vuruş konusundaki başarısı ile Türk futbolunun geleceğine damga vuracağını gösterdi. Milyon dolarlık Fenerbahçe savunmasını hallaç pamuğuna çeviren Yusuf, maçın 66. dakikasında attığı golle tekniğini ön plana çıkardı. Savunma arasına atılan derin toplarda hızıyla herkesi kendine hayran bırakan Yusuf, şimdiden birçok takımın transfer listesine girmeyi başardı. Yusuf'un performansı maçı izlemeye gelen Fenerbahçeli taraftarları da mest etti.

 

Yusuf'la ilgili bir parantez daha... Trabzon taraftarı, takımın başına geldiği günden bu yana transfere milyonlarca dolar harcayan Sadri Şener'e tepkili

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

semıh

09 Nisan 2017 Pazar 23:00

baska yazacak bırı kalmadı herhalde.kadroya bıle gıremıyor sankı messı

qwerty

18 Temmuz 2014 Cuma 15:48

Bize yerler tirabzon.

555 55 56

18 Temmuz 2014 Cuma 08:04

bize heryer trabzon

samsun

09 Temmuz 2014 Çarşamba 13:37

Burası karadeniz burada kral biziz.Samsunspor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR