26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA İDMANYURDU SAHİPSİZ DEĞİL

Ligde zor günler geçiren Isparta İdmanyurduspor’a, Beşler Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür İlhan Korkmaz maddi destekte bulundu.

Spor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta İdmanyurduspor’a Beşler Kuruyemiş, forma sponsorluğundan dolayı maddi destek verdi. Beşler  Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür İlhan Korkmaz, pembe-yeşillilere maddi destek vererek başarılar diledi. Asbaşkan Tahsin Gürsu, yöneticiler İlker Akıllı, Savaş Küçükkoç ve Serkan Başsileli,  Beşler  Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür İlhan Korkmaz’ı dün saat 13.00’de makamında ziyaret ederek verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Pembe-yeşilliler, Beşler Kuruyemiş’in sponsorluk yaptığı takım fotosunu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Korkmaz’a hediye ederek ayrıca atkı taktılar.

                Asbaşkan Tahsin Gürsu, Beşler  Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür İlhan Korkmaz, verdikleri destek için teşekkür ederek, “Tavşanlılı bir işadamının bizi bu şekilde düşünüp destek vermesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Dileriz bu destekler devam eder. Yönetim kurulumuz adına İlhan Bey’e teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR