19 Mart 2024 Salı

ISPARTA DAVRAZSPOR’A DESTEKLER ÇIĞ GİBİ ARTIYOR

ISPARTA DAVRAZSPOR’A DESTEKLER ÇIĞ GİBİ ARTIYOR

Spor

Hafta sonu Atatürk stadyumunda gerçekleşen Isparta Davrazspor-Bucak Belediyespor arasındaki karşılaşmaya  yaklaşık 17 bin taraftar türbinlerde yerinialdı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü öncülüğünde IspartaDavrazspor’a destek amaçlı SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi TEP Şirket Müdürü Evren Durmuş’da 10 bin TL’lik kombine bilet satın alarak türbinde yerinialdı.  

   Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 7. grupta şampiyonluk yolunda ilerleyen Isparta Davrazspor’a destekler çığ gibi büyüyor. Yıllardır SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin alt yüklenici şirketi olarak başarıyla görev yapan TEP yine farkındalık yarattı ve yeşil pembeli takımımıza 10 bin TL lik kombine bilet satın alarak maddi destek oldu. Stadta yerini alan ve 90 dakika boyunca takımına sahip çıkan Evren Durmuş, “Isparta Davrazspor aldığı galibiyetle hem şampiyonluğa hem de bir üstlige çıkmayı hak ediyor.Bu yolda bizlere düşen ne  görev varsa yapmaya destek olmaya devam edeceğiz. Isparta Davrazspor’a önümüzdeki iki maçta da başarılar diliyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hakan

27 Mart 2017 Pazartesi 17:29

Oncelikle SDÜ rektorlugune daha sonra da şirket müdürü evren beye sahsim adina çok teşekkür ediyorum. Bu örnek davranış umarım birçok kişiye de örnek olur ve isparta sporumuza maddi manevi destek çıkar daha iyi yerlere gelmesi için çalışırız.

kaan

27 Mart 2017 Pazartesi 16:09

kendilerine çok teşekkür ederiz ısparta halkı ve sevdalıları olarakda bizlerde maddi manevi ne gerekiyorsa vermeye hazırız her sene bir lig hedef süper lig Allah ın izniyle

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR