19 Mart 2024 Salı

ISPARTA DAVRAZSPOR YENİ YÖNETİMİ HIZLI BAŞLADI

ISPARTA DAVRAZSPOR YENİ YÖNETİMİ HIZLI BAŞLADI

Spor

Isparta Davrazspor'da yeni başkan Mustafa Özaydın ve yönetim kurulu üyeleri kongrenin ardından vakit kaybetmeden bir araya geldi. Barida Otel'de düzenlenen toplantıda yönetim kurulu üyeleri oluşturuldu ve transfer süreci başladı.

Isparta Davrazspor Yönetim Kurulu Adına Basın Sözcüsü/Genel Sekreter Barış Gümüş toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada; "20 Mayıs 2017 tarihinde Isparta Davraz Spor’un olağan genel kurulu gerçekleştirilmiş olup bu kongrede eski başkanımız Bülent Sarıgül başkanlık bayrağını yeni başkanımız Mustafa Özaydın'a devretmiştir. Yeni başkan Mustafa Özaydın ve Yönetim Kurulu üyeleri genel kurulun hemen ardından Transfer Komitesi üyelerini oluşturmuş olup, komite temsilcileri; Ali Tulum, Nurettin Akgül, Bayram Erdinç,Erhan Oturak ve Nazmi Esen olarak tespit edilmiştir.


Transfer komitemiz görevlerine başlamış olup, yeni dönem teknik heyet ve oyuncu kadrosunun oluşması için üstün gayret sarfetmektedirler. Yeni yönetimimiz Mustafa Özaydın başkanlığındaki ilk toplantısını 24 Mayıs 2017 tarihinde Barida Otelde yapmış ve bu toplantıda da yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı gerçekleşmiştir. Bu görev dağılımının ardından; Genel Sekreterlik ve Basın Sözcülüğüne; Barış Gümüş, İdari işlerden sorumlu başkan yardımcılığına; Aziz Şencan, Mali işlerden Sorumlu başkan yardımcılığına; Şükrü Başdeğirmen, Futbol Şubesinden sorumlu başkan yardımcılığına; Nurettin Akgül getirilmiştir.


Diğer yönetim kurulu üyeleride kulübün idari, finans ve futbol şubesi işleyiş alanlarında görev sahibi olmuşlardır. Yönetim kurulumuz önümüzdeki günlerde takımımızın Sportif Direktörünü de değerli Isparta kamuoyu ile paylaşacaktır. Yaptığımız yönetim kurulu toplantısı neticesinde büyük Isparta Davraz Spor taraftarına yakışır, Isparta Davraz Sporumuza gelir sağlamak amaçlı, tescilli ürünlerimizin sergileneceği ve satışa sunulacağı Davraz Store ürünleri en kısa zamanda ilgili satış mağazalarında kıymetli hemşerilerimizin beğenisine sunulacaktır. Isparta Davraz Spora Gönül vermiş değerli hemşerilerimiz, kıymetli kamuoyu; başkanımız Mustafa Özaydın bey veTransfer Komitesi, çalışmaları neticesinde geçmiş dönem takımımızın ikinci hocası olan, memleketimizin evladı Gökhan Çelebiyi antrenörlük görevine,Hüseyin Ufku’yu ise antrenör yardımcılığı görevine getirmiştir. Yine transfer komitemiz geçen sezon kalemizde görev yapan ve kaptanımız Sofu Baykal’la biryıllığına sözleşme imzalamıştır.Takımımıza ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz. Sevdamız Isparta Davraz Sporumuzun kıymetli taraftarı ve hemşerilerimize tüm çalışmalarımız düzenli olarak şeffaf bir yönetim anlayışı ile aktarılacaktır, kulübümüzün resmi basın açıklamaları haricinde yapılan veya yapılacak hiçbir habere itibar edilmemesi mutlaka kulübümüzün resmi açıklamasının beklenmesi Isparta Davraz Sporumuza gönül vermiş tüm hemşerilerimizden ricamızdır. 2017-2018 sezonunun Isparta Davraz Sporumuzun Şampiyonluğu göğüsleyeceği bir sezon olması ümidiyle tüm taraftarlarımıza saygılar sunar, kıymetli desteklerini bekleriz..


 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

davraz

25 Mayıs 2017 Perşembe 22:52

Sofu olmasa şampiyonluk heyecanı hayaldi. Hadi kaptan. hadi hocam güvenimiz tam. inşallah 3.ligdeyiz<<

Tevfik

25 Mayıs 2017 Perşembe 17:12

Bulunabilecek en iyi başkan bulunmuş. Mustafa Özaydın varsa başarı vardır. Allah kolaylık versin.

+32

25 Mayıs 2017 Perşembe 17:11

sayın Özaydın bey;herşey güzel ama, voleybol takımını batırıp satan kişileri, futbol takımını batırması için mi yönetime aldınız üzüntü verici.

murat

25 Mayıs 2017 Perşembe 17:09

transfer hamlesi ilk olarak luka ile okan akdeniz olmalıdır.Zaten giden gitti en azından gecen seneden iki ismi takımda tutmak gerekir.çok geç kalıyoruz sosyal medyadan takiplere göre serik spor güzel transferlere imza atıyor.inşallah bu sene beklenen başarı gelir.

necati

25 Mayıs 2017 Perşembe 16:55

yukarıdaki tabloda başarılı gördüğüm sadece ertan tekelidir.

nazlı

26 Mayıs 2017 Cuma 14:49

hep aynı hep aynı başarısız vizyonsuz isimler, ertan bey ve barış bey hariç diğerleri bu yönetimde ve bu takımda olmamalı

Osman

25 Mayıs 2017 Perşembe 16:43

Öncelikle sofunun anca 2. kaleci olması gerekiyor, Hoca olarak da tecrübeli bir hocaya ihtiyaç var. Ayrıca çok dikkatli ve kaliteli transferler yapmak lazım. Bal liginden çıkmak o kadar kolay değil. Üstelik takımlar kendi aralarında gruplaşırken Isparta dan tek takım var iken çıkmak çok zor alacaktır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR