28 Nisan 2024 Pazar

Bağımsız Aday Mustafa Dokur, projelerini kapı kapı anlatıyor

Bağımsız Aday Mustafa Dokur, projelerini kapı kapı anlatıyor

Isparta

Isparta'da bağımsız belediye başkan adayı olan Mustafa Dokur, seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla buluşuyor. 

Dokur, kapı kapı dolaşarak projelerini ve vaatlerini mahalle sakinleriyle paylaşıyor.

Dokur, ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaşıyor ve mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik projelerini açıklıyor. 

Bağımsız aday, yerel yönetimde daha şeffaf, daha katılımcı ve daha adil bir yönetim anlayışını benimseyerek, vatandaşların da aktif katılımını teşvik ediyor.

Vatandaşlar, Mustafa Dokur'un saha ziyaretlerinden ve projelerinden oldukça memnun kalırken, bağımsız adayın mahallelerin gerçek ihtiyaçlarını dikkate alarak hazırladığı projelerin beğeni topladığı gözlemleniyor. 

Mustafa Dokur'un, seçim çalışmaları boyunca mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla yakın temaslarına devam ediyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yani

27 Mart 2024 Çarşamba 19:35

MustAfa Dokur kimdir sorusuna barida ve Ramada oteli cvp verir.

Çerkes Hasan

27 Mart 2024 Çarşamba 15:27

Mustafa DOKUR kimdir?, Isparta'lı mıdır, ne iş yapar araştırdım, tek bir şey bile bulamadım. Hiç bir yere biyografisini koymamış,

Vatandaş h

27 Mart 2024 Çarşamba 11:02

Mitingine 1 kişi katılan Çetin Sakaoğlu'ndan iyi bu. Seçimde 50 civarı oy alır.

Vatandaş Ahmet

27 Mart 2024 Çarşamba 10:01

Medeni cesaretinden dolayı tebrikler... Ama secimde hiç mi, hiç şansı yok.... Çünkü bağımsız adayların, meclis listeleri yok. Kiminle çalışacaklar... Nasıl yetki alacaklar, nasıl yönetecekler. Olmayacak işlere dua ediyorlar...Bir tek bu aday için demiyorum.. Diğer bağımsız ve yüzde 2 bile alamayacak siyasi partilerin adayları içinde diyorum... Evet adayların şahsiyetleri iyi,güzel olabilir ama, toplumda o parti veya bağımsız adayların seçim için hiç şansları yok, maalesef..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR