24 Nisan 2024 Çarşamba

ISPARTA DAVRAZSPOR TÜM KENTİN TAKIMI

ISPARTA DAVRAZSPOR TÜM KENTİN TAKIMI

Spor

BU TAKIM DESTEĞİ HAK EDİYOR

Isparta Davrazspor, son 7 haftada muhteşem bir çıkış yakalayarak şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri oldu.

Tavas Birlikspor maçı ligin en zor deplasmanlarından biri. Suni çim ve seyirci baskının çok yakın olduğu zorlu maçı Isparta Davrazsporlu futbolcular kazanarak, şampiyonluğu ne kadar istediklerini gösterdiler. Teknik Direktör Hakan Şimşek, Antrenörler Erol Yedibela ve Umutcan Yüksel'in gelmesiyle pembe-yeşilliler, çok güzel bir çıkış yakaladı.

Liderle sadece 2 puan fark bulunuyor. Ve bu hafta Didim Belediyespor'un ardından devreye girilecek. Devre arasında da transfer ve ödemeler için maddi desteğe ihtiyaç var. Isparta Davrazspor'un fikstür avantajı da var. Bu istikrar sürdüğü sürece başarı gelecektir. Ancak.... Sezon başından bu yana Isparta Davrazspor'a kent büyükleri tam anlamıyla destek olmadı. Kulüp Başkanı Ali Bolat, 3-5 yönetici ve bazı duyarlı işadamlarının destekleriyle şu ana kadar gelindi. Özellikle TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in takım için yaptıkları ortada.

Şampiyonluk isteniyor ve hedef 3. Lig deniliyor.

İlk eleştirim yönetimde olup da plaza ve fabrikatörüm diye hava atıp ancak takıma hiç bir hayrı olmaya bir kaç isme bir sitemim var. Atmaya geldi mi atıyorsunuz ama icraatta maalesef yoksunuz.

Bu şehrin tanıtımında en büyük yatırım spor olduğunu defalarca yazdık. Ama yönetim maddi anlamda desteksiz kaldı siyasiler şimdiden yardım elini uzatırsa 3.lig hayal değil. Şimdi mart ayının sonunda yapılacak Belediye seçimleri öncesinde başkan adaylarının yapacakları önemli. Takımın ciddi anlamda desteğe ihtiyacı var.

İlk 2 yıldır Isparta Davrazspor’a destek veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a ben spor adamı olarak teşekkür ediyorum. Ayrıca bu sezon Manavgat Belediye ve Tavas Birlikspor maçlarına da taraftara otobüs vererek güzel bir jeste bulundu. Dileriz bu zor günlerde takıma desteğini verir.

Mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, şehrin spordaki gururu Davrazspor'a ne gibi katkılar sağlayacak spor kamuoyu bunları duymak istiyor. Kurumsal ve sürekli gelir getirici projelerle de takımın geleceği sağlama alınmalıdır. Spor camiası büyük bir camia. Bu camiayı hiçe sayan ve hafife alan kaybeder.

Levent Doğan'ın Yazısı

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

deli biçer

11 Aralık 2018 Salı 09:56

memleketi ele geçirdiler takımda dolayısıyla promosyon olarak onlara kalmış olabilir :D :D :D :D

Seyirci

10 Aralık 2018 Pazartesi 16:57

Şuraya bilmeden yorum yapanlar önce MAça geldiğinizde yediğiniz kumanyaları gittiğiniz bütün otobüsleri YUSUF ZİYA GÜNAYDIN karşılıyor seçimde oyunuzu ona göre kullanın 2 senedir bütün destek sayın başkanım günaydından ..

Lost

10 Aralık 2018 Pazartesi 10:05

İsparta davraz sporuma en çok başkan adaylarından kim maddî ve manevî desteği veriyor ve verecekse adam gibi başkanlık o'yum ona olacak Allahin izniyle. Ben gibi düşünenlerin de olduğunu biliyorum, umuyorum

Ali

10 Aralık 2018 Pazartesi 08:52

Profesyonel ligde takımı olmayan kaç il var acaba Isparta gibi. Isparta'nın takımı amatör ligde

Başkan

10 Aralık 2018 Pazartesi 07:30

Isparta spor için,En büyük başkan, Şükrü başkan.

Mustafa güven

10 Aralık 2018 Pazartesi 00:42

Sayın yöneticiler takıma sahip çıkın bu takım tüm şehrin takımı herkes elini taşın altına koysun

Ahmet günyüzü

10 Aralık 2018 Pazartesi 00:41

Bu takım tüm şehrin takımı herkes iş başına sahip çıkalım!!!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR