26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA DAVRAZSPOR TFF’YE BAŞVURU YAPIYOR İŞTE DETAYLAR

ISPARTA DAVRAZSPOR TFF’YE BAŞVURU YAPIYOR İŞTE DETAYLAR

Spor

Pembe-yeşilliler, Bucak Belediye-Serik Belediyespor maçında ortaya atılan şike iddialarıyla TFF’ye başvuru yapacak.

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, Türkiye Futbol Federasyonu’nda hakkını aramak için girişimlerebaşladı. Yönetim, hafta sonunda Bucak İlçe Sahası’nda oynanan maçta BucakBelediye-Serik Belediyespor karşılaşmasında yaşananlarla ilgili suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Ayrıca Serik Belediyespor’un 7 as oyuncusunun maça çıkmamasıda kafalarda soru işareti oluştururken, son dakikalarda art arta gelen gollerle ilgili de şike iddiaları ortaya atıldı. Isparta Davrazspor Yönetimi, bu yaşananlarla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuracak. Ayrıca Bucak Belediye, Serik Belediyespor ve Sarayönüspor yönetimi, teknik heyet ve sporcularının telefon görüşmelerinin incelenmesi için de adli mercilere başvuru yapılacağı öğrenildi.




ŞİKE ŞİKE ŞAMPİYON OLACAĞIZ



 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Acemi işi

09 Nisan 2017 Pazar 18:53

Kendi göbeğini kendin keseceksin bunun başka şıkkı olamaz kaldı ki son 2 maç yahu.Şampiyon olacaksan deplasmanda da berabere kalmayacaksın.Bucak son maçını deplasmanda berabere kaldı mı? Kalmadı, işi bitirdi.Şimdi şikenin ispatını yapacaksın da falan filan...Geçmiş olsun...

Neco

05 Nisan 2017 Çarşamba 22:18

Şike iddialarına katılmıyorumBu kadar para harca sonuç alamaAmatörce davranıldı bu hale gelindi Yazık oldu harcanan emeklere paralara taraftara

Ispartalee

05 Nisan 2017 Çarşamba 21:36

şike mike **** biz maçımızı yenemezsek böyle kara kara düşünürüz.

Isparta Aşığı

05 Nisan 2017 Çarşamba 19:19

hiç bir şeye acımamda o 17bin kişi o stadı doldurdu ya Süper ligde ki takımları kıskandırdı ya 60 yaşında 4-5 tane kadın görmüştüm o yüzlerinde ki temizliği masumluğu çok mu zordu lan sarayönünü yenmek haa çok mu zordu. yok oyuncular yatmışta yok kalecisi yerden kalkmamışta mışmışta mışmış sana ne bucaktan sana neeee diyelim şikenin babasını yaptı ispatlayabilecek misin ??? Kocaman bi HAYIR neyine güvendinde bu kadar rehavete kapıldın.Söylenecek o kadar çok şey var ki söylemeye dilimiz varmıyor.

nihat baran

05 Nisan 2017 Çarşamba 14:56

bucağın hocasının telefon kayıtlarını çıkarsınlar kesin ortaya çıkar

vatandaş rıza

05 Nisan 2017 Çarşamba 13:48

Bütün şehir bu takımın arkasında. Taraftar, elinden gelen maddi manevi fedakarlığı gerçekleştiriyor. Valimiz, ilk geldiği günden beri takıma destek oluyor, yalnız bırakmıyor. Geçen haftalarda maçın heyecanına dayanamayan bir taraftar hayatını kaybetti. Tüm bunlara rağmen, sen bitime iki hafta kala kendinden çok daha güçsüz bir takımı yenemiyorsan kimsede suç aramayacaksın. sağda solda suçlu arayacağına dön de bi kendine bak. bu maç ölüm kalım maçıydı. ama siz bu maçı alamadınız. olayın özeti bu.

can

05 Nisan 2017 Çarşamba 13:15

Bucağı yenince herşey bitti şampiyon olduk havasına girersen işte adamın havasını böyle alırlar.Aksine daha çok çalışıp hiç konstrasyonunu bozmadan son iki maça hazırlanmamız gerekiyordu.Ama malasef bizde bunu sağlayacak teknik kadro yok.Dobi Hasandan bu kadar olur.

Yunus

05 Nisan 2017 Çarşamba 12:48

Eğer içinizde bir gram ısparta sevgisi varsa yönetim bucak maçında 17 bin taraftarın sahaya girmek için verdiği 110 120 bin TL yi adam gibi gider akşehirin oyuncularına kardeşim bucağı yenin kişi başı 10 bin TL size davrazspordan prim dersin tabi onu düşünecek yönetim nerdeeee

Ismail

05 Nisan 2017 Çarşamba 11:06

Bırakın siz bucagi akşehiri serigi biz kendimize bakalım o futbolcu müsvettelerine yazıklar olsun Bu kadar taraftar desteği 2. Ligde bile yok tak8m içindeki grublasmalarin blokuna koskoca bu şehiri mahvettiler bu tribünde bu abimiz hayatını kaybetti onun hatrina insan parçalar gene o maçı alır bucağı elestireceginize futbolcuları sorgulamak gerek

A.D

05 Nisan 2017 Çarşamba 10:17

YENECEKSİNİZ, BAŞKALARININ BAŞARISI VEYA BAŞARISIZLIĞINA TAKILIP KALMAYACAKTINIZ. KALMIŞ İKİ MAÇ. ÇOK BÜYÜK BİR FIRSATI TEPTİNİZ. ONDAN SONRA BAŞKALARININ BAŞARISI VEYA BAŞARISIZLIĞINI BAHANE GÖSTEMEYECEKSİNİZ. YUH OLSUN. BURAYA KADAR GEL TEK BİR MAÇTA HER ŞEYİ KAYBET. TARAFTARA YAZIK.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR