19 Mart 2024 Salı

ISPARTA DAVRAZSPOR TAM GAZ

ISPARTA DAVRAZSPOR TAM GAZ

Spor

Isparta Davrazsporun, Akşehirspor ile deplasmanda yaptığı maç, "Cehenneme Hoş geldiniz, Emek Hırsızları” diyenlere çok güzel bir cevap oldu

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, sezon başından bu yana tüm engellemelere rağmen zirve yolunda yarışına devam ediyor. 7. Grup’ta bazı takımların Isparta Davrazspor’a karşıbaşlattığı karalama kampanyasına rağmen ve hakem hatalarından dolayı kaybedilen8 puana karşı zorlu Akşehir deplasmanında kazanılan galibiyet “Cehenneme Hoşgeldiniz, Emek Hırsızları” diye pankart açanlara çok güzel bir cevap oldu.

 

SEZON BAŞINDAN BU YANA ISPARTA DAVRAZSPOR’UN HAKKI YENİYOR

Sezon başından bu yana bazı maçlarda yaşanan hakem faciasına rağmen Isparta Davrazspor, zirve yarışında kopmadı. Özellikle Serik Belediyespor maçında kameralara açıkça yansıdığı gibi hakemin 2 metre önündeki bariz net penaltı pozisyonunda penaltı kararı  verilmemiş ve bu maçta takımımız 2 puan kaybetmişti.  Öte yandan Isparta Davrazspor’un yaşadığı sıkıntılara bazı takımlarda hak vermeye başlarken,  deplasmanlarda yaşanılan sıkıntılar sporseverleri üzüyor.  Isparta Davrazspor taraftarı hakemlerden kendilerine avantaj sağlanmasını değil,  maçların daha adil yönetilmesini bekliyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR