29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA DAVRAZSPOR TAM GAZ

ISPARTA DAVRAZSPOR TAM GAZ

Spor

Isparta Davrazspor, 25 Eylül Pazar günü grubun iddialı takımlarından Sandıklıspor’la Isparta Atatürk Stadı’nda karşılaşacak.Pembe-yeşilliler, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele edecek olan Isparta Davrazspor, 2016-2017 Sezonunda ilk maçını 25 Eylül Pazar günü Afyon temsilcisi Sandıklıspor oynayacak. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak zorlu maçın karşılaşma saati ise 15.00.

Pembe-yeşilliler, Sandıklıspor maçının hazırlıklarına başladı. Atatürk Stadı’nda dün çift kale maç yaparak hazırlıklarını sürdüren Isparta Davrazspor’da moraller yerinde. Teknik Direktör Hasan Basri Kara,Antrenörler Levent Akyol ve Gökhan Çelebi nezaretinde hazırlıklarını sürdüren pembe-yeşillilerde taraftarının huzuruna çıkacak olmanın heyecanı var.

Öte yandan Sandıklıspor’u ise Emrespor’un eski çalıştırıcı Sait Taş  çalıştırıyor. Taş’ın yardımcılığını daha önce Isparta Futbol Kulübü’nde görev yapan Hakan Koçer yapıyor.

Bu arada zorlu karşılaşmaya yoğun ilginin olması bekleniyor.Alanyaspor’la oynanan sezon açılış maçına yoğun ilgi gösteren Sporseverler,7’den 77’ye maça gelerek Isparta Davrazspor’u desteklemişti. Isparta Davrazspor, zorlu maçta galibiyetle ayrılarak taraftarını sevindirmek istiyor.

Öte yandan Isparta Davrazspor, geçtiğimiz Cuma günü BAL 8.Grup takımlarından Denizli Pamukkalespor’la oynadığı maçı  4-0 kazandı. Goller ise Emrah Sansar (2),Mehmet Çağrı Alpaslan ve Mustafa Ünver’den geldi. Temsilcimiz oynadığı 6 özelmaçın 5’ini kazanarak göz doldurdu

. Levent DOĞAN

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Maç

25 Eylül 2016 Pazar 10:45

Bugün bi haber yapsaydınız maçı tekrar duyursaydınız olmazmıydı.. Madem destekten söz ediyoruz .. Sizde üzerinize düşeni yapın lütfen

YEŞİL PEMBE

22 Eylül 2016 Perşembe 10:12

Sevgili fanatik adli yorumcu.Nesi varmis bu forma renklerininde seni rahatsiz etti??"Hata" diyorsun. hata olan nedir??Neden yesil pembe diye merak ediyorsan da, Pembe ısparta gulunun rengi, Yeşil de yapraginin rengidir. Anladinmi?Senin gibiler zaten sokagada cikmasin macada gelmesin. Sen zaten ıspartalida degilsin dir.Hadi kardesim dogru inine gir simdi.

ALİ

20 Eylül 2016 Salı 18:36

MAÇ BİLETİ NEKADAR BİDE ONU BİLSEK

Fanatik

19 Eylül 2016 Pazartesi 15:43

pembe-yeşil nedir yahu. değiştirin şu forma rengini. hatada inat etmenin anlamı yok. hiç bir taraftar o formayı alıp sokakta gezmez.

Ozan

20 Eylül 2016 Salı 18:09

Store mağazı açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz gururla onurla şehrimizin simgesi olan gül renklerinin formasını tshrtlerini alıp giymeye hazırız yine başlamış muhalefet olmaya bazıları. İnadına değil ölümüne yeşil pembe zoruna gidenlere

EREN ERSOY

20 Eylül 2016 Salı 08:16

Bilmediğin bir konuda yorum yapmanın anlamı yok değerli kardeşim. Pembe Ispartanın gülünün Yeşil ise yapraklarını sembolize ediyor. Sen utanabilirsin ama formayı üzerinde gururla taşıyacak çok insan var.

İbrahim E

19 Eylül 2016 Pazartesi 11:55

12. adam olarak üzerimize düşeni yerine getirerek sezonun ilk maçında seyirci değil taraftar olalım ve rakibin bacaklarını titretircesine destek vererek özlenen başarılı yeşil pembeli takımımıza tek yürek destek verelim herkes duyursun eşine dostuna komşusuna efendim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR