24 Nisan 2024 Çarşamba

ISPARTA DAVRAZSPOR'UN GRUBU BELLİ OLDU

ISPARTA DAVRAZSPOR'UN GRUBU BELLİ OLDU

Spor

Çok kıymetli büyük Isparta Davraz Spor taraftarları, değerli hemşerilerimiz, saygıdeğer kamuoyu; mutlak başarı hedefi ile çıkmış olduğumuz yolda takımımız isparta'da yapmış olduğu sezon hazırlık çalışmalarının hemen ardından Afyonkarahisardaki kamp çalışmalarına başlamış ve buradaki çalışmalarınıda kazasız belasız bir şekilde tamamlanmış bulunmaktadır. Tüm futbolseverlerin malumu olduğu üzere takımımız Ziraat Türkiye kupası na katılmaya hak kazanmış ve kupa için yapılan eşleşmelerde Oğuzhan Bucak Spor rakibimiz olmuştur. Uzun süredir beklediğimiz 2017-2018 sezonu Spor Toto Balligi gruplandırmasıda bugün itibariyle yayınlanmış bulunmaktadır. Takımımız bu sezon 7.grupta yer almıştır. Grubumuz Antalya bölgesinden 4 takım, Mersinden 3takım, Konyadan 3 takım, Burdurdan 2 takım, Karamandan 1 takım ve Ispartadan 1takım olarak toplam 14 takımdan oluşmuştur. Takımlar Manavgat Spor, Manavgat Belediye Spor, Serik Spor, Kepez Spor,Mut İdman Yurdu, Medcem Silifke Spor, Anamur Belediye Spor,  Akşehir Spor, Sarayönü Spor, Ereğli Spor,Bucak Belediye Oğuzhan Spor, Gölhisar Spor, Karaman Belediye Spor ve Isparta Sporumuzdur. Türkiye futbol federasyonu futbolda terörü ve şiddeti engellemek ve güven içinde bir ortamda futbolseverlerin müsabakaları izleyebilmesi için sürekli birtakım düzenlemeler yapmakta ve bunlara bağlı olarak yeni yasalar ve yönetmelikler yayınlanmaktadır,

 Bu yasa ve yönetmeliklerle çok ciddi yaptırımlar getirilmiştir, buradaki temel amaç sağlıklı ve  güvenli bir ortamda müsabakaların izlenebilmesini mutlak surette sağlamaktır. Bizler Isparta Davraz spor yöneticileri olarak sezon sonunda arzu ettiğimiz başarının gelebilmesinin sadece iyi bir kadro kurmakla değil, gerek saha içinde gerek tribünlerde gerek saha dışında taraftarlarımızlabirlikte bir bütün halinde tüm misafirperverliğimizle ve tüm centilmenliğimizle rakiplerimizi  ve rakip takım taraftarlarını ağırlamakdan geçtiğini düşünüyoruz. Bu vesile ile Salı günüşehrimiz Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Isparta Davraz spor - Oğuzhan BucakSpor Türkiye Ziraat kupası karşılaşmasından başlamak üzere tüm taraftarlarımızın sağduyu içinde takımımızı desteklemelerini herhangi birtatsızlığa mahal vermemelerini bu maçla birlikte tüm sezon boyunca ispartamızıgerek içerde gerek dışarda en azami saygınlıkla temsil etmelerini rica ediyoruz. Takımımızın alacağı herhangi bir cezanın başarımızı olumsuz yönde etkileyeceğini bir an bile aklımızdan çıkarmadan hareket etmemiz gerektiğini bir kez daha değerli taraftarlarımıza hatırlatmak istiyoruz.

 

 Öte yandan Isparta Davraz spor storlarla  ilgili kamuoyunda çok ciddi bir beklenti olduğunu biliyoruz bu konuyla ilgilide çalışmalarımızı tamamlamak üzere olduğumuzu da siz kıymetli taraftarlarımıza paylaşmak isteriz, önümüzdeki günlerde detaylar netleşince tüm satış noktalarını açık adresleri ile birliktede sizlerle paylaşacağız. Son olarak Isparta Davraz sporumuzun bu sezonki kombine biletlerinin satışları kurumlar ve bireyler aracılığı ile devam etmektedir geçen sezonki kombine biletlerinin geçersiz olduğunu bir kez daha hatırlatmakta fayda buluyoruz önümüzdeki günlerde Davraz spor store satış noktalarında ve Halk otobüsleri bilet dolum gişelerinde de  kombine satışlarının başlayacağını kıymetli taraftarlarımıza müjdeliyoruz.

 

İş bu vesile ile Salı günü şehrimizde oynanacak ve bu sene resmi olan ilk maçımız Isparta Davraz spor Oğuzhan Bucak Spor karşılaşmasında  takımımıza yürekten başarılar diliyor, muhabbetle tüm futbol severleri ve camiamızı selamlıyoruz.

 ISPARTA DAVRAZSPOR'UN GRUBU BELLİ OLDU

1-ISPARTA DAVRAZSPOR

2-Serik bld.

3 Kepez

4-manavgatbld.

5-manavgatspor

6-sarayönübld.

7-Akşehir

8-Konyaereğli

9-bucak

10-Gölhisar

11-Karaman bldspor

12-Anamur bld

13mut idman yurdu

 

14medcem Silifke bld

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Öğrenci

17 Ağustos 2017 Perşembe 22:07

Bi cacık olmaz halk assılmıyo maçları

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR