19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA DAVRAZSPOR'UN GÖZ BEBEĞİ LUKA ÇOK İDDİALI

ISPARTA DAVRAZSPOR'UN GÖZ BEBEĞİ LUKA ÇOK İDDİALI

Spor

 Taraftarın sevgilisi Güney Afrikalı Sıbonıso Lungelo Mtshali, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, “Şampiyonluk yolunda desteğe ihtiyacımız var. Bizi yalnız bırakmayın” dedi.

 

Geçtiğimiz yılın devre arasında Bartınspor’dan transfer edilen Sıbonıso Lungelo Mtshali, yeni sezonla ilgili umutlu konuştu. Isparta Davrazspor’da geçtiğimiz yıl taraftarın adeta sevgilisi haline gelen  Güney Afrikalı futbolcu, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

İyi bir takım olduklarını ve Isparta Davrazspor’la çıkışına devam edeceğini söyleyen Mtshali, “Isparta Davrazspor’da geçtiğimiz yıl iyi bir sezon geçirdik. Kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğa bu yıl ulaşmak istiyoruz. Hedefe gidilen yolda çok çalışmalıyım.Çok çalışıyorum. Günde çift idman yapıyoruz. Ve antrenmanlarımız oldukça iyi geçiyor. 2. Etap kampımızın ardından lige gireceğiz. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum” dedi.

Taraftarlara seslenen golcü futbolcu Mtshali, “Taraftarımız geçen yıl beni bağrına bastılar. Atacağım ve attıracağım gollerle onları sevindirmeye devam edeceğim. Bizi desteklemeye devam etsinler. Şampiyonluk yolunda onların desteğine ihtiyacımız var. Güzel günler göreceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR