25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA DAVRAZSPOR'DAN VALİ GÜNAYDIN'A ZİYARET

ISPARTA DAVRAZSPOR'DAN VALİ GÜNAYDIN'A ZİYARET

Spor

Geçtiğimiz Haziran ayında Isparta Davrazspor Kulübü Başkanlığına seçilen İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve ekibi, dün saat 15:00’de Vali Şehmus Günaydın’a ziyarette bulundular. Vali Günaydın’ın bugüne kadar verdiği desteklere minnettar olduklarını ifade eden Başkan Bolat: ‘O sene bu sene’ dedi.

ALLAH SİZİ TAKIMIN VE BİZİM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Ziyarette Vali Şehmus Günaydın’a işlemeli ve takım logosunun bulunduğu tabak hediye eden Başkan Ali Bolat: “Allah sizi takımın ve bizim başımızdan eksik etmesin” dedi.  Takımın yönetim kurulu üyelerinden İşadamı Osman İpekçi’den Vali Günaydın’a isminin yazdığı 32 numaralı forma hediye etti.

Ziyarette ilk olarak konuşan Başkan Ali Bolat açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “ Sayın Valimize takımımıza ve yönetimimize vermiş olduğu tüm desteklerden ötürü minnettarız. 11 Haziran 2018 tarihinde göreve seçildik. Ortalama 40 günlük sürede takımı yeniden şekillendirdik. Türkiye’de birçok kulübün peşinde koştuğu futbolcuları takımımıza kazandırdık. O sene bu sene diyoruz. 20 yıllık şampiyonluk hayalini gerçekleştirmek istiyoruz. Yönetim kurulumuz çok genç ve dinamik isimlerden oluşuyor. Yönetimimiz gündüz takım için çalışıyor, geceleri de bayrak asıyor. Ispartalıların beklentisini boşa çıkartmayacağız. Bir üst lige çıkacağız” dedi.

KÜFÜR OLAYINI YEŞİL SAHALARDAN SİLMEK İSTİYORUZ

Türkiye’de futbolun ne yazık ki çirkin yüzü olan küfür ve kötü tezahürat hakkında da konuşan Kulüp Başkanı Ali Bolat: “Stadyumumuzda bu sene küfür ettirtmeyeceğiz. Bu çirkinliği ortadan kaldıracağız. Herkes eşi, kızı ve oğluyla rahatlıkla maça gelebilmeli. Kötü görüntüyü ortadan kaldırmak istiyoruz. Valimiz Şehmus Günaydın’a bizlere vermiş olduğu katkılardan dolayı tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

ÇOK ZOR BİR GÖREV

Isparta Davrazspor Kulübü Başkanı Ali Bolat’a ve yönetimine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Vali Günaydın: “Yönetime başarılar diliyorum. Çok zor bir görevdesiniz. Zor görevin üstesinden Ispartalılar olarak birlikte geleceğiz. Güzel işler yapıyorsunuz. İnşallah sene sonunda profesyonel lige çıkarız. 2 yıl önce taraftarın ve basının çabasıyla bir oluşum gerçekleştirildi. İlk sene talihsizlikler yaşandı ve kıl payı şampiyonluğu kaçırdık. Bülent Sarıgül ve ekibine tekrar teşekkür ediyorum. İkinci sene yönetime gelen Mustafa Özaydın’ın beye ve arkadaşlarına da teşekkür ediyorum. Mustafa bey çok çaba sarf etti ancak, 2. yılımızda da 2. sıra da tamamladık. 2 senelik süre zarfından Isparta Belediyemizin ve Belediye Başkanının katkıları oldu. Onlara da teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca çocuğunun nafakasından kesip bilet alan vatandaşlarımıza ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. Isparta Davrazspor bu yıl 3. Lige daha sonraki süreçlerde de süper lige kadar çıkacaktır. Isparta’nın hakkı süper ligdir. Hedefimiz hep birlikte süper lig olmalıdır. Şehrin bütün unsurlarıyla kenetlenmeliyiz. Sabırlı olmak, inanmak lazım. Bakın zaman zaman eleştiriler olabiliyor. En kolay iş eleştirmektir. Herkes gücü yettiğince taşın altına elini koymalıdır.  Ekonomik durumu iyi olan herkesin bu takıma destek olması gerekmektedir. Takımımızın başarısı için bir araya gelmeliyiz. Takıma ve yönetime başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

20 Temmuz 2018 Cuma 15:44

afyon afjetin yaptığını biz niye yapamayalım biz süper ligden vaz geçtik ptt 1. lige çıksak bile yeter ama süper lig olsa balla kaymak olur Allah yolunuzu açık etsin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR