25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA BOKS İLE TANIŞIYOR

2 kez Avrupa Şampiyonu ve 6 kez Türkiye Boks Şampiyonu olan Melihşah Sarıca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak Isparta'da sporcu yetiştirmeye başladı.

Spor
  6 Mart Kapalı Spor Salonu’nda yaklaşık 30 sporcuya boks eğitimi veren Melihşah Sarıca, 15 yıldır boks sporunu yaptığını belirterek, Isparta’daki bir eksikliği gidermek adına çalışmalara başladıklarını söyledi. Sarıca açıklamasında ise; “İzmir’den üniversite okumak için Isparta’ya geldim. Burada hiç boks spor dalının olmadığını görünce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak bu spor dalını açmayı uygun gördük. Şuan küçükler, gençler ve yıldızlar olmak üzere 30 sporcumuz bulunmaktadır. Isparta ilk defa boks sporu ile yakından tanışıyor. Şimdilik katılımdan oldukça memnunuz. Daha da artarak devam edecektir” diye konuştu.

 

ÇALIŞKAN’DA ISPARTA’DA

 

Yine Melihşah Sarıca’nın  öğrencisi olan 16 yaşındaki Sema Çalışkan’da İzmir’den Isparta’ya gelerek burada katılacağı yarışmalara hazırlanıyor. Daha öncede kızlar boks şampiyonasında Türkiye birincisi olan Sema Çalışkan yakın zamanda Polonya’da yapılacak olan boks şampiyonasında Isparta’yı temsil edecek.

 

SDÜ’YE TEŞEKKÜR

Boks Şampiyonu Melihşap Sarıca, ağırlık güç antremanlarını Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri’nde gerçekleştiren Sema Çalışkan’a yardımcı olan Başta SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’na ve tüm yetkililere teşekkür etti. 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR