18 Mayıs 2024 Cumartesi

Motosikletin yayaya çarpma anı kamerada

ISPARTA’DA Rıdvan Korkmaz’ın kullandığı motosiklet, caddede yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencisi Elif Metiner’e çarptı.

Isparta

BOMBA32/ÖZEL HABER - ISPARTA’DA 29 yaşındaki Rıdvan Korkmaz’ın kullandığı motosiklet, caddede yolun karşısına geçmeye çalışan 20 yaşındaki Süleyman Demirel Üniversitesi Eczacılık Bölümü 1. sınıf öğrencisi Elif Metiner’e çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle Metiner metrelerce sürüklendi. Ağır yaralanan Metiner hastanede yoğun bakıma alındı.

Kaza dün saat 23.30 sıralarında Süleyman Demirel Caddesi üzerinde meydana geldi. Rıdvan Korkmaz’ın kullandığı 32 FJ 498 plakalı motosiklet, caddede yolun karşısına geçmeye çalışan Elif Metiner’e çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle Metiner metrelerce sürüklendi. Motosiklette devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Metiner olay yerinde yapılan ilk tedavisinin ardından Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin ve böbreklerde kanama, kaburgalarında kırık oluştuğu öğrenilen Metiner’e yoğun bakımda tedavi altına alındı. Öte yandan devrilen motosikletteki sürücü Rıdvan Korkmaz’da yaralı olarak kaldırıldığı Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. İfadesi alınan Korkmaz, serbest bırakılırken, polis ekipleri ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan kaza anı bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Caddede 2 arkadaşı ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan Elif Metiner’e, refüje atlayacağı sırada motosikletin çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle de Metiner’in sürüklendiği ve motosikletin de devrildiği kameralara an be an yansıyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet

03 Mayıs 2024 Cuma 15:15

Gerçekten üzüldüm ama, al birini vur ötekine. Her gün karşıdan karşıya böyle geçenlere rastlıyorum, ne sağına ne de soluna bakıp yola çıkıp sallana sallana geçen.. Bu yaşa nasıl gelebilmişler diye düşünmeden edemiyorum. Ülkedeki sürücü kalitesi (?) de belliyken. Geçmiş olsun. Motorcular (hepsini kastetmiyorum tabi ki) zaten aklını kaçırmış gibi kullanıyorlar. Bir gün kazayla birkaç parçaya ayrılan motorcu haberi de okuyacağız bu gidişle. Neye güvenip bu hızlara çıkabiliyorsunuz yerleşim yerinde?

Ömür boyu herkez sokağa çıkma yasagınolsun

03 Mayıs 2024 Cuma 11:23

ÇİN tarafı sandım duyarsız yaratıkları görünce etrafdan geçenler

ahmet

02 Mayıs 2024 Perşembe 23:03

yasaklansın kardeşim bu ucube araçlar. birde üzerine psikopat şahıslar binince ölüm makinasına dönüşüyor.

Kenan

02 Mayıs 2024 Perşembe 21:24

Muayenesi ve ehliyeti olmayanlara benzin satmak yasaklansın..

Mehmet Kaplan

02 Mayıs 2024 Perşembe 19:27

Dun bu kazaya şahit oldum...öğrencinin hiç bir suçu yok o kadar hızlı gitmek normal değil...öğrencimz umarım en kısa sürede iyileşir...

Akıllı olun

02 Mayıs 2024 Perşembe 18:44

Motor kullananlara çok ayar oluyorum basacaksın sopayı

....

02 Mayıs 2024 Perşembe 17:41

herkes motora yüklenmiş ama kimse asıl suçluya değinmemiş burda kızların ikiside suçlu babalarının tarlasından yürüyorlar sanki robot gibi karşıya geçiyorlar kesinlikle motorcuya zarar verenler onlar cinayete teşebbüsten yargılanmaları lazım özellikle kadınlar yapıyor bunu yoldaki araçları sallamadan put gibi karşıya geçiyorlar olan araç şoförlerine oluyor ! birde yola bakmadan kapıyı açan dangalaklar var ,

Şükrü başkan sesimizi duy

02 Mayıs 2024 Perşembe 17:32

Mimar Sinan camii etrafında ki duran motorlara hiç habersiz gelip polis video çekti ceza uygulandı, belediye başkanlığı talimatıyla yapıyoruz dedi polis.

Ispartalı

02 Mayıs 2024 Perşembe 16:36

Bazı motorsiklet sürenler çok hızlı gidiyor Şehir içinde en fazla 50 km hızla gitseydi bu kaza olmazdı Motorsiklet durabilirdi Ne olacak şimdi öğrenci kıza yazık değil mi ailesine yazık değil mi okusun diye gönderdiler Isparta ya Allah sabır versin ailesine

Sinan

02 Mayıs 2024 Perşembe 16:01

O ne hız öyle katil

Suat

02 Mayıs 2024 Perşembe 16:00

Şu motorcuları defalarca şikayet ettik ne gürültüleri bitiyor sabahlara kadar ne etrafa sattıkları tehlikeleri bitiyor . Zavallı kıza yazık değil mi? Bu şehir tam maganda şehri oldu .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR