23 Nisan 2024 Salı

ISPARTA'NIN GÜCÜNÜ HEP BİRLİKTE GÖSTERELİM!

ISPARTA'NIN GÜCÜNÜ HEP BİRLİKTE GÖSTERELİM!

Spor

Isparta Davrazspor, sezonun ilk maçını 25 Eylül Pazar günü ezeli rakibimiz Afyonkarahisar’ın temsilcisi Sandıklıspor’la oynayacak. Isparta Atatürk Stadı’ndaki karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

 

Isparta Atatürk Stadı’ndaki karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Yıllar sonra ilk kez böylesine tek yürek olan güller diyarı, derbi niteliğindeki karşılaşma için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Lig hazırlıklarına geç başlamasına rağmen günde çift

idman temposunu maç haftasına kadar devam eden pembe yeşilliler, taraftarıyla buluşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

 

BAŞKAN SARIGÖL’DEN ÇAĞRI VAR

Bu arada Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül,sezonun ilk maçında kent büyüklerine ve taraftarlara seslenerek, “Sandıklıspor maçına tüm kent büyüklerimizi, tüm kamu kurum kuruluş yetkililerini, esnaf odalarını ve tüm sporseverlerimizi davet ediyoruz. Allah’ın izniyle iyi başlayıp, başarılı bir sezonu geride bırakacağız. Kent büyüklerimizin ve halkımızın desteğine ihtiyacımız sezon boyunca olacak. Futbol taraftarlarla güzel. 12. Adamsız takım olmaz. Centilmence takımımızı destekleyip, Isparta’nın gücünü hep birlikte gösterelim. Artık pazar günlerimizi Isparta Davrazspor’a ayıralım. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bizlerde yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapıyoruz ve de yapacağız” dedi.

 

KARA: TARAFTARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Öte yandan Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Haşan Basri Kara, Sandıklıspor maçıyla sezonu açacaklarını ve bu karşılaşmada taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini belirterek, “İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Başta kent büyüklerimize, yönetim kurulumuza ve Isparta halkına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm taraftarımızı Sandıklıspor maçına davet ediyoruz. Alanyaspor maçında olduğu gibi taraftarımızın görsel şovunu bekliyoruz” diye konuştu.

 

Bu maç kaçmaz!

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR