19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA KADINLAR SAHAYA ÇIKIYOR

ISPARTA'DA KADINLAR SAHAYA ÇIKIYOR

Spor

ISPARTA'nın ilk kadın futbol takımı Isparta 32 Gençlik ve Spor, Karaman Yunus kent Spor ile karşılaşacak.

Türkiye Kadınlar 3'üncü Futbol Ligi, 13 Kasım'da başlayacak.Lig'de 4'üncü Grup'ta mücadele edecek Isparta 32 Gençlik ve Spor, ligin ilk haftasında Karaman Yunus kent Spor ile deplasmanda karşılaşacak. 13 takımın yer aldığı gruptaki pembe-yeşilliler Karaman temsilcisiyle oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Yavuz Selim Horuz nezaretinde hazırlıklarını Milli Egemenlik Sahası'nda sürdüren kadınlar, ligin ilk maçını kazanarak sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Yavuz Selim Horoz, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Geçen yıl nisandan bu yana kadın futbol takımının kurulması için çaba sarf ediyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımızı da eylül ayında başladık.Üniversiteden takviyelerimiz var. Kadronun hemen hemen hepsi Ispartalı kızlarımızdan oluşuyor. 25 öğrencimiz var. Isparta'mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Kent büyüklerimize ve yönetimimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bir dönem Atletizm Milli Takımında yer alan Takım Kaptanı Derya Demiral, daha önce futsalla ilgilendiğini aktarırken, "Futbolu çok seviyorum. SDÜ Futsal Takımı'nda yer almıştım. Takım arkadaşlarımla birlikte Isparta'mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu.

Isparta 32 Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı'nda; Havva Kısa, Melike Gürdal, Sanem Oğuz, Nurgül Erdoğan, Sümeyra Genç, Fadime Özdemir, Ayşenur Koç, Selver Taşkıran, Dilara İpek, Melahat Çayır, İlayda Nur Kahraman, Ayşenur Gencer, Evin Toy, Gizem Şahan, Yasemin Çiftçi, Zeynep Saraç,Sinem Uğural, Tuğba Dal, Günnur Bayram, İrem Özgen, Merve Aydın, Gizem Çağıran ve Derya Demiral yer alıyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ANTALYA 32

11 Kasım 2016 Cuma 13:01

Sevgili YILDIZ kardeşim. Rumuzundan yola çıkarak senin bir bayan olduğunu varsayıyorum ve senin işin gücün nedir merak ediyorum?Bu bir SPOR ve ben tüm bayanlarımızın bir şekilde spor ilede ilgilenmelerini destekliyorum.Acaba senin bu güne kadar bir BONSERVİS'in varmı?Bravo kızlarımıza. Başarılar dilerim tüm oyuncu ve yönetime.

Yildiz

10 Kasım 2016 Perşembe 11:34

Isiniz gücünüz yok mu sizin? resmen soytarı lık

yönetici

10 Kasım 2016 Perşembe 20:03

kardeşim senin kültürün işte okadar...sosyalleşmemişsin...

Recep GÜRDAL(Zafer Mahallesi. Muhtarı)

10 Kasım 2016 Perşembe 10:21

Başta yönetici ve antrenör olmak üzere sporcu kızlarımıza ve "Başarılar Dilerim."

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR