19 Nisan 2024 Cuma

İLK TRANSFER MEHMET BOZCAN

İLK TRANSFER MEHMET BOZCAN

Spor

Isparta Davrazspor’un ilk transferi Kalespor’dan sağ bek Mehmet Bozcan oldu.

            Isparta Davrazspor’un eski futbolcusu Mehmet Bozcan, yuvaya döndü. Geçtiğimiz yıl  Denizli’nin Bölgesel Amatör Futbol Ligdeki temsilcisi Kalespor’da forma giyen başarılı sağ bek Bozcan’ın imza törenine Kulüp Başkanı Ali Bolat, yöneticiler Tarkan Çetin, Osman İpekçi, Erkan Başpınar ve Uğur Tarakçı da katıldı. Bozcan, “Isparta’dan hiç kopamadım. Bu şehri seviyorum ve Davrazspor’da yarım kalan işimizi tamamlamak için geldim” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gerçek Taraftar

13 Haziran 2018 Çarşamba 14:22

YAZIKLAR OLSUN!!!Emrah Sansar, Mehmet Bozcan, Yakup Karakum, Mehmet Çağrı Alpaslan, Samet Kartop ve Lüftü Berk Üren takımda huzur bozup gruplaşma başlatmadı mı? Şampiyonluğun bucağa hediye edilmesinde en büyük rolü bunlar oynamadı mı?Uğur Tarakçı, Erkan Başpınar siz senelerinizi tribünde Isparta sevdası için karşılıksız harcamadınız mı? Nasıl bu transfere karşı çıkmazsınız?Yeni yönetimin ilk icraatı bu olmamalıydı. Kaybeden yine Ispartam, yine gerçek taraftar. Yazık...

vatandaş

13 Haziran 2018 Çarşamba 11:07

görüntüye bak :(

Gerçek Taraftar

13 Haziran 2018 Çarşamba 08:12

Emrah Sansar'la takımda gruplaşma başlatıp, sarayönü maçında şampiyonluğu verdiren, ardından sansar'la kalespor'a giden bek bu arkadaş değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Bu arkadaşın tekrar takımda ne işi var?

3232

13 Haziran 2018 Çarşamba 02:14

Osman ipekciden takıma en az 1 oyuncu desteği bekliyoruz. Bak Afyon spora.

beş

12 Haziran 2018 Salı 21:13

iki gün daha sabır ett

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR