25 Nisan 2024 Perşembe

İl Hakem Kurulu Başkanı istifa etti

İl Hakem Kurulu Başkanı istifa etti

Spor

Isparta İl Hakem Kurulu Başkanı Yüksel Altuntaş,istifa ettiğini açıkladı. Altuntaş, “İşlerimin yoğunluğu ve sezon boyunca şahsım üzerinde oynanan oyunlar, yıpratma politikaları nedeniyle istifa etmiş bulunmaktayım” dedi.

 

Isparta İl Hakem Kurulu Başkanı Yüksel Altuntaş,istifa ettiğini açıkladı. Altuntaş, işlerinin yoğunluğu ve sezon boyunca şahsı üzerinde oynanan oyunlar, yıpratma politikalarıyla istifa ettiğini belirterek,şunları söyledi:

               “2016 Eylül ayından bugüne kadar yürütmekte olduğum İl Hakem Kurulu Başkanlığından işlerimin yoğunluğu ve sezon boyunca şahsım üzerinde oynanan oyunlar, yıpratma politikaları nedeniyle istifa etmiş bulunmaktayım. Yaklaşık 1yıldır Isparta Hakemliğini en üst seviyeye getirmek için hak, hukuk ve adalet içinde çalıştım. Karşıma çıkan tüm zorluklara ve engellere rağmen Isparta hakemliğinin gelişmesi için mücadele ettim. Bu süreçte türlü iftira ve karalamalara maruz kalarak, sahte imzalı dilekçelerle şikayet edildim. Sezon içerisindeki tüm karalama ve iftiralara rağmen Isparta hakemliğinin zarar görmemesi için Hakem klasmanları belli oluncaya kadar görevime devam ettim. 2017-2018 sezonunda İlimizin tek Klasman gözlemcisi olarak görevime devam edeceğim. Görev sürem içerisinde yanımda olan ve beni destekleyen herkese teşekkür eder, tüm kamuoyuna saygılarımı sunarım.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

muhalefet 32

08 Ağustos 2017 Salı 13:44

yorumlara bakıyorumda,yüksel hoca kendi yazıyor kendi cevaplıyor.bulunmaz hınt kumaşımısınki ya,sen git meslegini yap.okulu birinci sıradan sona getirdin,egitimden anlama .müdürlük yapamıyorsun. hakemliktenmi anlayacan git çayırda oyna yüksel hocaaaa

Nevzat Teker

08 Ağustos 2017 Salı 09:41

Yüksel hocadaki yürek,cesaret,tecrübe ve en önemlisi adamlığın onda biri etrafındakilerde olsaydı ısparta da hakemlik çağ atlardı. Bazı şahsiyetsizler amacına ulaştı ancak Allah büyüktür onlara da kalmaz

Müzesky

08 Ağustos 2017 Salı 08:52

Ne oldu bakıyorumda yorumlarda kuyruk acısı olanlar cıyaklamaya başlamış.Çünür spor yönetimi ,isim yazan şahıslar ; sizin işinize gelmedi tabi Yüksel hocanın yaptıkları.Siz ortamı kokuşturmaya çalıştıkça bi kaç hakem arkadaşlarınızla beraber, müdür bey izin vermedi buda işinize gelmedi sallarsınız tabi.Bir defa onu eleştirebilmeniz için onun seviyesinde olmanız gerekir amatör topçular;)

Cüneyt Korkmaz

08 Ağustos 2017 Salı 00:31

Askf başkanının imzasını kullanarak sahte imzayla müdür beyi federasyona şikayet eden ve bu sebepten savcılık soruşturması devam eden bazı amatör takımların adamı Isparta'da bir hakem olduğunu biliyorum. Müdür beyi eleştiriyorum çünkü böylesine kokuşmuş bir ortamda çok bile durmuş

BİR DOST

08 Ağustos 2017 Salı 00:03

MÜDÜR BEYİ YILLARDIR TANIRIM. ZOR BİR GÖREVİ ÜSTLENDİ. ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİ. MİLLET OLARAK HEP ELEŞTİRİRİZ. NİYE? HEP BEN. ADAM GİBİ MAÇ YAPMAZSINIZ. HAKEMLERLE OYNARSINIZ. MÜDÜR BEY HAKKINDA SAHTE İMZALARLA ŞİKAYETTE BULUNURSUNUZ. HANİ SPOR CENTİLMENLİKTİ? ELEŞTİRİYİ BIRAKIN LÜTFEN. ADAM GİBİ MAÇINIZI OYNAYIN. SANKİ YERİNE GELECEK KİŞİ SÜTTEN ÇIKMIŞ AÇ KAŞIK OLACAK. YARIN AYNI ŞEYLERİ ONUN İÇİN DE SÖYLEYECEKSİNİZ, ELEŞTİRECEK HAKARET EDECEKSİNİZ. BU KAFAYLA FUTBOLUMUZ BİR YERE GİTMEZ.

H.İbrahim Öz

07 Ağustos 2017 Pazartesi 23:58

Yüksel hoca sen profesyonel futbol oynamış ve hakemliği en üst düzeyde yapmış birisin. Futbol oyun kurallarından bihaber amatör ruhlu bu amatörlere sen zaten üç gömlek büyüktün. Bıraktığın iyi olmuş. Bu amatör ruhlar kendileri gibi amatör yöneticiler isterler.

Hakan kayacan

07 Ağustos 2017 Pazartesi 23:57

Yüksel hocam özü ve sözü doğru çalışkan ve çok dürüst bir insan ve yöneticidir. Bildiği bir şey vardır ki istifa etmiştir.kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum.

aa

07 Ağustos 2017 Pazartesi 23:56

çok zayıf kaldı olmazdı zaten. olması hataydı i

Turgay toptas

07 Ağustos 2017 Pazartesi 23:41

Şu ana kadar ispartali bi hakem mi yetistirmis ki anca yasli hakemleri kolladi durdu ligde mac izleyenler bilir adaletsizliklerini kendi hakemi 9.4 not aliyor o kadar iyi neden ust klasman a gidemiyor cunku oda biliyor ust e giderse patlayacak bir hakemini karaliyor sikayet ediyor o hakemi ligdeki butun kuluplerce sevilen biri o geri geldi simdi bu gidiyor herkez hakettigini yasar onca hak yedin yanina kalmadi iste istifa falan degil seni aldilar giderken bile mert olamazsin sen

Kader ahmet bilgiç

07 Ağustos 2017 Pazartesi 23:19

Sebeplerin en büyüğü buna benzer bi suru hata 1. Ligte mac yonetmişmiş..https://youtu.be/OcEY84Sh-14

Gokhan

07 Ağustos 2017 Pazartesi 23:12

Valla herkez övmüş sizi de bu sezon yaptiklarinizi tff ye sikayet ettik bizi hakli buldular ama siz bi sekilde yine hak yediniz gözümüze baka baka yalanlar söylediniz baba ogul bi maca gozlemci hakem gonderdiniz kural hatasi yapmis bu ulkedeki 2. Hatayi ortbas etmeye calistiniz ama dunyanin enkisa macini oynattiniz hileli evraklarla kendini ve yandas hakemini korumak icin nasi duzenbazlik gerekiyorsa yaptin isparta kurtuldu sizden cunurspor kulup yonetimi.

TANSEL.TEKELİ

07 Ağustos 2017 Pazartesi 23:10

bir insan ahmet mehmet diye 10001 yorumda yapabilir buraya sanırım..once adını soyadını yazacaksın ki gerçek kişi olduğun ortaya çıkacak.. sen ki ne zaman bir.amator mac izledin sen ki tff nın onayladığı bariz kural hatası yapan hakemi 2-3 hafta sonra zorla mac yazdırdın hemde aynı ligte.. sen ki kim oğlunun hakem olduğu maça babasını gözlemci atadin ki kural.hatasi yapılmış takımın maçına..sen ki hak hukuk bahsediyorsun torpille klasman gözlemcisi olmuşsun yemisim senin gozlemciligini müdür;)

Hakem

07 Ağustos 2017 Pazartesi 22:47

Hocam bir gün tekrar bu camianın başına geçip yarım kalan işinizi tamamlayacağınızdan EMİN im Ama inşallah o gün ısparta hakemliği yerlerde sürünüyor olmaz.

AMDAL

07 Ağustos 2017 Pazartesi 22:34

Sayım müdürümün özü sözü birdir. Kimsenin arkasından konuşmaz ne söyleyecekse yüzüne söyler. Bu birilerini rahatsız etmiş olmalı.

Eğrd

07 Ağustos 2017 Pazartesi 22:24

Yüksel hoca sen bu camianın içindeki adamların sezon başı bazı takımlarla yapmış olduğu **** oturumlarını açığa çıkaran ve yüzlerine vuran adamsın seni nasıl şikayet etmesinler,Sen işlerine gelmezsin bu adamların,Sen bu camiaya fazlaydın..

Metin

07 Ağustos 2017 Pazartesi 22:17

Isparta'da bu makama Yüksel Hoca gibi bir kariyer ve kişilik sahibi adam daha gelmemiştir.Tabiki adamım yaptıkları bölge içerisinde fazlasıyla iyi işlerdi ancak bu bizim geri kafalı küçük beyinli menfaatçi kişilerin işine gelmedi Sağa sola iftira atarak, şikayetler olacağı buydu.Adamlar yukarı liğlerde hakem olmuş olmamış umurlarında değil ki sadece onların menfaati başka bir şey değil .Artık ısparta hakemliğinin çöküşüdür bu..

Mehmet

07 Ağustos 2017 Pazartesi 22:13

Bu İle bu hakemlere çok şey öğrettiniz emeğiniz çok fazla size bu kadar iftira atanları Allah'a havale edin hocam sizi bilen biliyor..

Hüseyin

07 Ağustos 2017 Pazartesi 22:09

Helal olsun hocam valla bu kadar çamurun içinde iyi mücadele ettiniz ve bu menfaatçilere dürüst olmayı dürüstçe davranmayı öğretmek istediniz ama onlarda bu yetenek yok hocam onlar omurgasız kişiler...Hakemler sizleri çok arayacak.Emekleriniz için Teşekkürler

Mehmet Kaya

07 Ağustos 2017 Pazartesi 22:01

Yüksel hocam çok üzüldüm sen kolay kolay pesetmezdin ama durum vahim o zaman sen üzülme senin gibi altın gibi birisini kaybedenler üzülsün

Genç

07 Ağustos 2017 Pazartesi 21:29

Vay Yüksel hocam vay sizin yaptığınız doğru işler bazılarının zoruna gitti sürekli şikayet ettiler neden çünkü siz bu Isparta'ya doğruluk dürüstlük ve kalite kattınız.Bu hakemlik camiasının içindeki vasıfsız ve kariyersiz Kişiler sizi ve yaptıklarınızı haz edemediler onlarda bu kariyer ve meziyetler yoktu.Bu onlar için işine gelmeyen bir durumdu o yüzden şikayetler ,çamur atmalar karalamalar...vs İsteedikleri olmuş sonunda ısparta hakemliğinin vay haline..

Hakem

07 Ağustos 2017 Pazartesi 21:22

Isparta hakemliği işin çok büyük bir kayıp,meyve veren ağaç taşlanır misali değerini bilemediler...

Ahmet Çetin

07 Ağustos 2017 Pazartesi 19:50

Isparta için büyük bir kayıp. Zamanında şimdinin 1.liginde düdük çalmış kariyerli ve tecrübeli bir yönetici harcandı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR