18 Nisan 2024 Perşembe

HER ŞEY ISPARTA İÇİN

HER ŞEY ISPARTA İÇİN

Spor

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta AK Parti Milletvekili Bilgiç, Belediye Başkanı Günaydın’ı ziyaret etti. Bilgiç, 20 kişilik güçlü bir yönetim kurulunun oluşturulduğunu belirterek, 9 Ağustos Salı günü kongrenin yapılacağını bildirdi. Belediye Başkanı Günaydın ise Isparta futbolunun kalkınması için bu oluşuma destek vereceğini ve ilk etapta 250 bin TL destekte bulunacağını açıkladı. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu ile birlikte Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Ispartalı futbolseverlerin isteğine cevap veren kent büyükleri, güçlü bir yönetim kurulunu da oluşturdu.

“DOĞRU YÖNETİM, PROFESYONEL BİR ÇALIŞMAYLA BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Ziyarette konuşan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta’nın her sorunun aşılması için birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini belirterek, “Isparta halkının profesyonel lig özlemi var. Basındaki arkadaşlarımızın da gündeme getirmesiyle Isparta futbolunun geleceğiyle ilgili bir çalışma başlatmıştık. Valimiz Şehmus Günaydın’ın da bir bağış kampanyası başlattı. Kendisi futbolu çok seviyor. Valimizin futboldan anlaması itici bir güç oldu. Profesyonel bir çalışma yapılması için de çok titiz davranıyor. Bağış kampanyasına bizler, Belediye Başkanımız ve ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’de katkıda bulunmuştu. Ve bu destekler devam edecek. 9 Ağustos Salı günü Kongre yapılacak. Kulübün Başkanlığına işadamı Bülent Sarıgül getirildi. 20 kişilik bir yönetim kurulu listesi oluşturuldu. Yönetimde de çok güçlü isimler var. 2’de bayan arkadaşımız yönetimde bulunuyor. Kongre gününe kadar listeyi açıklamıyoruz. Birkaç değişiklik yapabiliriz. Doğru yönetim, profesyonel bir çalışmayla başarılı olacağımıza inanıyorum. Isparta’nın marka bir spor takımına ihtiyacı var. Tüm kent bu oluşumu destekliyor. Menajerlerle kesinlikle çalışmayacağız” dedi.

“BİZLER VERDİĞİMİZ SÖZÜN ARKASINDAYIZ”

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Isparta futbolunun kalkınması için bu oluşuma destek vereceğini ve ilk etapta 8 Ağustos Pazartesi günü 250 bin TL destekte bulunacağını açıkladı. Günaydın, “Transfer çalışmaları en iyi şekilde yapılmalı. Bizler verdiğimiz sözün arkasındayız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

A.O.Y

06 Ağustos 2016 Cumartesi 22:49

Artan kemikler kimin uzmanlık alanı belli oluyor.

ahmet alçı

06 Ağustos 2016 Cumartesi 17:38

su faturalarına bedel yansıtın isteyen ödesin istemeyen iptal edebilsin şaşırmis isimli arkadasada kemik verin sussun

İbrahım tütüncü

06 Ağustos 2016 Cumartesi 12:07

Helal sana sayın başkanım

Ispartalı

06 Ağustos 2016 Cumartesi 09:58

Nerede bu Ispartanın varyemez zenginleri, şöyle bir 100bin TL bağış yapan baba yeğit çıkamadı Bu şehrin iş dünyası ölmüş

Ispartalı

06 Ağustos 2016 Cumartesi 09:54

Isparta'lı patronlar kendi cebinden 2 bin , halkın cebinden 250 bin bağışlıyorlar.

A.O.Y

06 Ağustos 2016 Cumartesi 00:27

Kimin parasını kime veriyorsun! Önce otoparkın asansörlerinin düzgün çalışmasını sağla! Haftanın 9 günü arızalı. Birde işbilmezlerin eliyle zibidilere para saçacak.

spor

05 Ağustos 2016 Cuma 23:36

250yi az buldunuzsa patronuza söyleyin fazlasını versin vergi rekortmeni olan yandaşları versin bu servetleri nasılsa ıspartalının sırtından yaptılar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR