24 Nisan 2024 Çarşamba

HAKEME KAFA ATTILAR VE…

HAKEME KAFA ATTILAR VE…

Spor

Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde 12. hafta karşılaşmasında Yalvaçspor ile Gülcüspor arasında oynanan maç tamamlanamadı. Yalvaç İlçe Sahası’nda geçtiğimiz pazar günü oynanan maçı Kadir Çoban, Ahmet Eken ve Burak Büyükçakacı isimli hakemler yönetti. Karşılaşmanın 66. Dakikasında Gülcüspor’un oyuncusu Vahdet’in Mehmet Canavar’a faul yaptığı pozisyonda yere düştüler.Mehmet rakibinin üzerine çıkıp oturunca hakem kırmızı kartla kendisini oyundan ihraç etti. Hakemin yönetimini eleştiren ve pozisyonlara itirazlarını kenardan sürdüren Yalvaçspor Antrenörü Nihat Ayaz da yan hakemin ikazı sonucu tribüne gönderildi.Bu arada maçın 75. Dakikasında ceza sahası dışında serbest vuruş kazanan GülcüsporZafer’in vuruşu ile 1­ 0 öne geçti. 78. Dakikada hakemin verdiği serbest vuruş kararına itiraz eden kaleci Yalvaçspor kalecisi Çağdaş Güçlü, ikinci sarıkartla oyundan ihraç edilince sinirler gerildi. Bir türlü sakinleştirilemeyen Çağdaş kafası ile hakemin karnına dalınca bu kez tribünlerden bir kaç pet şişe sahaya atıldı. Şişelerden biri hakemin başına isabet edince polis korumasında soyunma odasına giden hakemler maçı tatil ettiklerini ilan ettiler.

Olaylara sinirlenen Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü deplasman maçları da dahil olmak üzere bugüne kadar Yalvaç’ın tüm maçlarında takımın yanında yer alan biri olarak gördüklerini değerlendirerek, “Bu bir değil iki değil. Yalvaçspor’a haksızlıkyapılıyor. Bunca emeğe yazık olacaksa niye mücadele ediyoruz ki? En iyisi yönetim bir basın açıklaması yaparak ligden çekilsin herkes rahatlasın’ diye konuştu.

ÇAĞDAŞ’IN İFADESİ ALINDI

Soyunma odasına giden hakemler polislere kaleci Çağdaş’tanşikayetçi olduklarını söyleyince polis kendisini Emniyet Müdürlüğüne götürerekifadesini aldı. Hakemler ilçeden saat 17.30’da ayrıldılar. Öte yandan 1­0 üstüngötürdüğü maçta Gülcüspor’un 3­0 hükmen galip ilan edilmesi bekleniyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ErdinçQ7

06 Ocak 2016 Çarşamba 16:16

Yıllarca amatörde oynamış birisi olarak suçu hakemlerde arayacağınıza, birazda kendinizde arayın özellikle ilçe maçlarındaki seyirciler hakemi etki altına almak adına yapmadığı pislik kalmıyo, bu her ilçe için geçerli değil, oyuncuları gaza getirip hakeme saldırınca alkışlayacağınıza, ahlaklı sporcular yetiştirin...

ahmet

07 Ocak 2016 Perşembe 11:59

önceki yıllarda hep ş.karaağaçın maçlarında olay çıkıyordu. bu sene yalvaçın. taraftarı arkasına alıp takım başarısını belediye başkanlığın başarısı gibi gösterip oyuncuları baskı altına alan belediye başkanları da bunun müsebbibidir.

kemal

06 Ocak 2016 Çarşamba 13:30

siz zaten ilçeleri sevmezsiniz ..şartlanmışsınız özel idareyi çıkarmayı işallah onlarıda eleyen hakem olur . allah bu hakemlerin çoluk çocuklarından çıkarsın. şarkikarağaçat oynayan arkadaşlarda aynısına söylüyor ben yalvaclıyım alayınızdan korkan .şikeciler alayınızın ta ölesine

yavuz

07 Ocak 2016 Perşembe 12:05

takım amatör, teknik direktör amatör olsun hakem Cüneyt Çakır olsun istiyorsun ki onun yaptığı hatalar varken ve tartışılırken. biraz mantıklı ol. şike konusunda delilin varsa ver mahkemeye, yoksa kimsenin vebalini alma.

ali

06 Ocak 2016 Çarşamba 11:56

amatör lig yapısı tamamen değiştirilmeli. özellikle lise çağlarındaki öğrencilerin mücadele ettiği üst klasmanlara sporcu yetiştirecek bir yapı olarak ele alınmalı.ıspartadan sporcu çıkmaması ve profesyonel ligde takımımızın olmamasının nedeni budur. şu anki amatöre gelince hakem kadar kondisyonu olmayanların gücü yetmeyince birilerine saldırması normaldir.bu kişilerin halısahalarda mücadele etmesi daha mantıklı ve uygun olanıdır.

Futbolsever

06 Ocak 2016 Çarşamba 02:02

Adamlar haklı bence. Özelidere sporu çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Özelidare nin maçlarına bakın bütün maçlarında olay çıkıyor. Neden acaba?Özelidare klüp başkanı aynı zamanda ISPARTA ASKF başkanı. Etik mi bu acaba?ya klüp başkanı olursun yada Isparta Askf başkanı olursun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR