26 Nisan 2024 Cuma

HAKAN ŞİMŞEK'TEN KEPEZ MAÇINA DAVET

HAKAN ŞİMŞEK'TEN KEPEZ MAÇINA DAVET

Spor

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor’da Ortaca Belediyespor karşısında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Yaklaşık 70 dakika oynayan ve penaltı golüyle düştükleri maçı Gökhan ve Mahmut’un golleriyle kazanmasını bilen pembe-yeşillilerde Teknik Patron Şimşek, zorlu karşılaşmayı değerlendirdi.

Şimşek, maçla ilgili şunları söyledi:  “Oyundan memnun değilim. Mücadeleden son derece memnunum. Erken kırmızı kart ve penaltı takımımızı geriye düşürdü. Oyun anlamında tam istediğimizi yapamadık. Maçın başında golü bulamayınca panik yaptık.

2. yarı daha derli toplu bir Davrazspor oldu. Sakatlanan oyuncularım vardı ama karşılaşma sonuna kadar büyük özveri gösterdiler. Emrah Ergür’ün sakatlığı var. MR’nın ardından belli olacak.Bu hafta Levan’ın cezası bitiyor. 1 adam kaybettik ama 3 puanı kaybetmedik.

Bu arada takımın kuruluş aşamasında emeği olanlara da teşekkür ediyorum. Çok karakterli ve isimler var. İlk 5 hafta 5 puan almış bir takım vardı. Liderle 10 puan farkı kapatıyoruz. Liderle puan farkını 4’e düşürdük. 4’te 4 yapan bir Davrazspor var.

Şehir de yeni bir hava uyandı. Hem seyirci hem de bizim açımızdan çok güzel sonuçlar alıyoruz. Bu hafta liderle oynayacağız.

Kepez maçıyla ilgili Seyircilerimizden destek bekliyoruz.

Bu çocuklarımıza güvenmelerini istiyoruz. Sahada mücadele veriyorlar. Bunlardan ders çıkaracağız.  Pazar günkü Kepez maçında tüm tribünleri tıklım tıklım görmek istiyoruz.”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

neco

25 Kasım 2018 Pazar 19:36

ne kalabalıktı ama mac

Ujfalusi

20 Kasım 2018 Salı 19:18

Uefa kupasını ne zaman alacağız

Lost

20 Kasım 2018 Salı 16:20

Artık şampiyonluğu çok özledik ve bekliyoruz. İnşallah bu sene şampiyon oluruz mutlu sona ulaşır yolumuza bakarız.

Tevfik Madan

20 Kasım 2018 Salı 13:32

Ispartamızın Gururu olan Bu takıma tüm halkımız maddi ve manevi sahip çıkmalıdır çünki bir memlekette Futbol Sporu yoksa O. memlekette sevgi saygı birlik beraberlikte Yoktur Haydi Isparta Takımına Sahip Çık

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR