27 Nisan 2024 Cumartesi

GÜNAYDIN SPORCULARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Belediyespor Kulübü atletizm sporcusu Rumeysa Coşkun ve güreşçi Abdurrahman Öz’ü, aldıkları Türkiye derecelerinden dolayı kutlarken, sporcuları altınla ödüllendirdi.

Spor

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Başlık, Güreş Antrenörü Fatih Ziftci, AtletizmAntrenörü Lütfi Yılmaz, atlet Rumeysa Coşkun ve güreşçi Abdurrahman Öz’ümakamında kabul etti.

Isparta Belediyesi Spor Kulübü olarak son yıllarda önemlibaşarılara imza attıkların söyleyen Başkan Yusuf Ziya Günaydın, 20-22 Mayıs2016 tarihleri arasında Sivas’ta yapılan 15 yaş Türkiye Serbest GüreşŞampiyonası’nda Abdurrahman Öz’ün Türkiye 3.’lüğünü elde ettiğini kaydetti.Öz’ün daha öncede Türkiye şampiyonluğunun bulunduğunu hatırlatan Günaydın, “AbdurrahmanÖz, Sivas’taki şampiyonadan hasta olmasına karşın 3.’lükle dönmüştür. Biz yineÖz’ü birinci olarak kabul ediyoruz” dedi.

Yine 10-11 Mayıs tarihlerinde İzmir’de yapılan Liseler arasıAtletizm Türkiye Şampiyonası’nda kulüp sporcusu ve Halıkent Anadolu Lisesiöğrencisi Rumeysa Coşkun’un 1500 metrede 4 dakika 37 saniye ile TürkiyeŞampiyonluğunu elde ettiğini söyleyen Başkan Günaydın, alınan bu derecenin önemininbüyük olduğunu belirtti. Günaydın, Coşkun’u ‘rüzgarın kızı’ olarak gördüklerinisöyledi. Günaydın, Coşkun’un elde etmiş olduğu bu başarılarından dolayıAtletizm Milli Takımına seçildiğini ve 11-17 Temmuz 2016 tarihleri arasındaTrabzon’da yapılacak olan Liseler Olimpiyatlarında ülkemizi temsil hakkınıkazandığını belirtti. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yalakalar

13 Haziran 2016 Pazartesi 09:47

Belediye başkan yardımcıları da öyle seviyeli saygı değer insanlar ki inanamazsınız.Herhalde hiç işleri güçleri yok çalışan bayan memurların yerini bu gün nereye versek;yarın nereye versek diye tek dertleri bu.Neyse ileride ki günlerde de onların karıları ve kızları aynı muameleyi görürler.Hani etme bulma dünyası derler ya hiç kimsenin suçu günahı yokken böyle zalimlikte belki yarına kalır ama hiç kimsenin yanına kalmazmış.Şükürler olsun inançlı insanlarız bu dünyanın öteki dünyasıda var.

yalancı

28 Mayıs 2016 Cumartesi 11:50

Başkan emekli olacak memurlarını da bunca çalışmalarının karşılığı olarak teşvik primi verip çok muhteşem süpriz ödülleri var.Mesela Bayan memurlara ototpark kulubesinde bilet kesme işi ile ödüllerini alıyorlar.

yalancı

28 Mayıs 2016 Cumartesi 11:40

Başkan efendi kendi personeli ile konuşmaktan aciz ve o özel kalem müdürü de hep birlikte yalancılar.Hesap günü gelince karıncalarda insanları yer.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR