19 Mart 2024 Salı

GÜN TEK YÜREK OLMA ZAMANI

GÜN TEK YÜREK OLMA ZAMANI

Spor
Isparta Davrazspor’un ilk yarının bitimine son 3 hafta kala her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Profesyonel lig özlemine son vermek istiyorsak pembe-yeşillilerin sonuna kadar yanında olunmalı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve 21 puanla ikinci sırada yer alan Isparta Davrazpor’un ilk yarının bitimine 3 hafta kala fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Profesyonel lig özlemine son vermek istiyorsak pembe-yeşillilerin sonuna kadar yanında olunmalı.

Rakiplerine göre lig hazırlıklarına daha geç başlayan Isparta ekibi, güçlü bütçeleri sahip takımlar arasında profesyonele lige çıkma mücadelesi veriyor.
 TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın destekleri sonucunda oluşturulan yönetimin destekleriyle ayakta durmaya çalışan Isparta Davrazspor’un sonuna kadar yanında olunmalı. Bülent Sarıgül Başkanlığı’ndaki yönetim kurulunda bütün işler 4-5 yöneticinin sırtında gidiyor.
Şehir olarak kent büyüklerinin, yönetimin yükünü hafifletmeliyiz. Oyunculara moral verilmeli. Kombine, sponsorluk vb. katkılar sağlayarak pembe-yeşillerin yanında olunmalı. Çünkü kurumsal bir yapıya kavuşuncaya kadar finans yükünü kaldırmakta da kolay değil. Bugünlerde Isparta Davrazspor’un her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı var.
Bu birliktelik kolay sağlanmadı. Takım şu an iyi gidiyor. Ama bu başarının arkasında ne zorluklarının olduğunu kimse bilmiyor. Bütün yük, Kulüp Başkanı,  asbaşkanlar ve kulüp müdürüne kalıyor.

Yönetimin yükü hafifletilmeli. Kentin diğer dinamikleri de takımın arkasında olduğunu hissettirmeli. Ufak konular çok büyütülmemeli. Şu da unutulmasın ki başarı kent büyükleri, yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftar ve basının da hep birlikte olmasıyla gelir. Isparta’nın Isparta’dan başka dostu yok. Bugün Eğirdirspor dışında bütün takımlar Isparta’ya anti patikler. O nedenle şimdi destek zamanı… 

LEVENT DOĞAN !

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

T

01 Aralık 2016 Perşembe 17:05

EĞİRDİRSPORUN BİZE KARŞI SEMPATİK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ SENEYE ISPARTANIN KONTENJANI 1 TAKIMA DÜŞECEK. ÖRNEĞİN ISPARTADAVRAZSPOR 2. OLUR EĞİRDİRBELEDİYE 3. OLURSA DİREKT YEREL AMATÖRE DÜŞECEK.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR