11 Mayıs 2024 Cumartesi

GALİP GELDİLER

GALİP GELDİLER

Spor

Isparta İdman Yurdu adından söz ettirmeye başladı. PembeYeşilliler Antrenör Hakan Koçer yönetiminde gelene gidene tokat atmaya başladılar. Bugün deplasmanda Muratpaşa Belediye Spor ile karşılaşan Isparta İdman Yurdu maçtan galibiyetle ayrıldı.

 

BAL Ligi 7. Grupta mücadele eden ekibimiz Isparta İdmanYurdu adından söz ettirmeye başladı. Pembe Yeşilliler Antrenör Hakan Koçer yönetiminde gelene gidene tokat atmaya başladılar. Bugün deplasmanda Muratpaşa Belediye Spor ile karşılaşan Isparta İdman Yurdu maçtan galibiyetle ayrıldı.

Maça tempolu başlayan Isparta İdman Yurdu etkili futboluyla göz kamaştırdı. Henüz 11. dakikada  sag kanattan gelişen atakta ceza sahası girişinde topla buluşan mustafa kurt şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

İlk yarı sonucu 1 0 önde kapatadan Isparta İdmanyurdu 2 Yarıda 61 dakikada penaltıya engel olamadı. Fakat Isparta idmanyurdu kalecisi Samet müthiş bir hamleyle penaltıyı kurtardı.

Mac 1-0 Isparta İdmanyurdu galibiyetiyle sona erdi.Deplasmanda bu galibiyetle altın değerinde 3 puan alan ekibimizin rakipleri ise puan kaybettiler. Isparta İdmanyurdu yükselişini bu haftada devam ettirdi.

Aynı gurupta mücadele eden Eğridir Belediyespor ise kendisaha ve seyircisi önünde mağlubiyet ile bu haftayı kapattı

Isparta İdmanyurdu  ve Eğirdir Belediyespor'un puanları aynı ligde puanları ise aynı.

Isparta İdman Yurdu bu hafta kendi seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Sarayköyspor ile karşılaşacak.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hasan basan

01 Aralık 2014 Pazartesi 23:27

rahat olun eğirdir küme düşer busene ohocaya bu topçular

osman ipekci

01 Aralık 2014 Pazartesi 17:05

bunlar sadece bir baslangıç ıspartamızı daha cok basarılara ****üreceğiz ama allaha şükür herşey helalinde hakkıyla olacak ısparta idman yurdu futbol kulubu bir bütündür ve ıspartamızın takımıdır.iş adamları ısparta sevdalıları ve taraftarımızın göstermiş oldugu desteklerden dolayı teşşekür ederiz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR