29 Mart 2024 Cuma

FUTBOLCULAR TEKER TEKER TERK EDİYOR

Fethiyespor'da oyuncu izlemeden sorumlu antrenör Cahit Sevim'in uzun bir süredir takip ettiği oyuncular arasında yer alan 3 oyuncu Fethiye'de yapılan devre arası kampına katılarak takımla birlikte çalışmışlardı.

Spor
Profesyonel Şube Sorumlusu Özkan Gümüş ve oyuncu izlemeden sorumlu antrenör Cahit Sevim’in katılımı ile 3 oyuncu ile resmi sözleşmeler imzalandı.

Mustafa Ünver
Futbol hayatına Ankaragücü altyapısında başlayan 1987 doğumlu Mustafa Ünver, 2008 yılında Kırıkkalespor formasıyla profesyonel oldu. Daha sonrasında Polatlı Bugsaşspor ve Keçiörengücü’nde forma giyen Mustafa Ünver, 2012-2013 sezonu başında Isparta Emrespor’a transfer oldu. Orta sahada futbol oynayan Mustafa Ünver oynadığı 111 profesyonel maçta 20 gol attı. Mustafa Ünver ile 31 Mayıs 2014 tarihine kadar geçerli sözleşme imzalandı.

Sefa Durmuş
Fethiyespor’un devre arasında yaptığı genç oyuncu transferlerinden birisi olan 1991 doğumlu Sefa Durmuş 2009 yılında Gümüşhanespor’da profesyonel oldu. Tavşanlı Linyitspor ve Emrespor’da forma giyen sağbek oyuncusu Sefa Durmuş Fethiyespor ile 31 Mayıs 2015 tarihinde son bulacak sözleşmeye imza attı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR