20 Nisan 2024 Cumartesi

Formayı Hak Eden Giyer

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Emrespor'da Teknik Sorumlu Hakan Şimşek, Atabey kampında açıklamalarda bulundu:

Spor
     Artık eski Hakan Şimşek yok artık Hiç kimse bizden torpil yapmamızı istemesin. Formayı hak eden giyer. Bazı Ispartalı çocuklarımıza sahip çıkıyoruz ama onlar iyi çalışmıyor. Bizlere danışmadan kampı ter ediyorlar. Disiplin olmadan bu iş olmaz. Ben buraya başarılı olmak için geldim. Emrespor amatör takım değil. Bu şehrin profesyonel takımı. Artık bazı insanlar amatör düşünceden çıkmalı.

Memleketimizin takımına başarılar yakalatmak için bu işe soyunduk. Teknik kariyerim açısından başarılı olmak zorundayım. Sezon başlamadan 2 hoca geldi gitti. Ben 3 haftadır bu takımın başındayım. Bütçemiz dahilinde en iyi kadroyu kurmaya çalıştık. Ligde olarak kalıcı olmak istiyoruz.

Hiç kimse kusura bakmasın. Ama lütfen insanlar dönüp biraz kendilerine baksınlar. Kimseye biz iddia etmiyoruz. Biz kralız demiyoruz. Bizimde hatalarımız var, olacaktır da. Ancak biz artık lige girmek istiyoruz. Denenmek için haber gönderen sayısız insanlar var. Biz bunlarla vakit geçirmek istemiyoruz. Kadromuz şekillendi. 3 transferimiz daha olacak ve kadromuzu 25 düşünüyoruz.

İyi bir kamp dönemi geçiyoruz. Hiçbir sıkıntımız yok. Yönetimde bugün ödemeleri yaptıktan sonra hiçbir sıkıntımız kalmayacak. Biz işimize bakıyoruz. Artık söz bizde. Ligin 2-3 haftasından sonra yüzde 100’e ulaşırız.

Evrenseki Belediyespor’la oynadığımız özel maçta takımımızı beğendim. 60 dakika iyi oynadık. Futbolcularımın performansından memnunum. Tek isteğimiz şehrin bizi sahiplenmesi. Kent büyüklerimizden anlayış bekliyoruz.

Ayrıca taraftarımızın da bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Bizleri yalnız bırakmasınlar. En centilmen ve örnek bir takım olmalıyız. Ben Isparta’lıyım evladıyım ve bizlere en azından manevi desteği çok görmesinler.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR